Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bankalar harekete geçti! Hesabını taşıyana 4000 TL ödeme yapılacak!

Bankalar harekete geçti! Hesabını taşıyana 4000 TL ödeme yapılacak!

Bankalar, emekli müşterilerini çekmek için promosyon fırsatlarına devam ediyor. Tek tıkla emekli maaşını taşıyana 4 bin TL emekli promosyonu veriliyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte şartlar ve detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 19:07

Emekli maaşını PTT'den bankaya taşıyan emeklilere koşulsuz şartsız promosyon veriyor. Bankaların promosyon oranlarını merak eden vatandaşlar ise arama motorlarından araştırma içerisine giriyor.

Emekli promosyonlarında bankaların yarışı sürerken miktar 4 bin TL’ye kadar çıktı. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Hedef 100 bin varil! Cumurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Şırnak Türkiye'nin petrol... Haberi Görüntüle

ING BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

Vatan'ın haberine göre, ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Emekli maaşını taşıyanlar ayrıca, 5 emekli arkadaşını daha ING’li yaptığı taktirde, ek olarak 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Böylelikle emekliler toplamda 4.000 TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını yakalıyor.  Ayrıca emekli maaşını ING'ye taşıyanlar, Turuncu Ekstra programının avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlanabiliyor.

6 gün sonra sonra resmen başlayacak: Kredi kartı olanlar yanacak!... Haberi Görüntüle

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU

Yapı Kredi emeklilere yönelik promosyon kampanyasını resmen duyurdu. 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli kampanyayla, üç yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih edenler 2.750 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

Ödeme tarihleri belli oldu: Emeklilik ikramiyesi almak isteyenler dikkat! 31... Haberi Görüntüle

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONU

Kuveyt Türk, emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşıyacak olan müşterilere sunduğu ayrıcalıkları genişletmeye devam ediyor. Müşteriler, faizsiz finans prensiplerine uygun olarak 2.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanırken, Sağlam Kart ile yıl sonuna kadar yapacakları ilk 100 TL ve üzeri market alışverişlerinde 20 TL değerinde ‘Altın Puan’ kazanıyor.

SGK duyurdu: Ölüm aylığı alanlar dikkat! 5 bin TL promosyon... Haberi Görüntüle

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Emeklilere yönelik uygulamaları hayata geçiren Şekerbank, emekli müşterilerine 3.000 TL’ye varan promosyon ödemesi sunuyor. Banka, ayrıca emekli maaşını Şekerbank'a ilk kez taşıyan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını Tamamlayan Hesap ile %0 faizli olarak karşılıyor.

Emekliler banka hesaplarınızı kontrol etme vakti! O bankadan maaşını alanlara... Haberi Görüntüle

TEB EMEKLİ PROMOSYONU

TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile 2.750 TL’ye varan promosyon sunuyor. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran   emekli maaş müşterileri 2.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading