Yandex Metrica
SON DAKİKA
BAKANLIKTAN RESMİ ASGARİ ÜCRET açıklaması: Yeni asgari ücret zammı ne kadar olacak netleşti! 12500 bin lirayı geçerek rekor zam gelecek

BAKANLIKTAN RESMİ ASGARİ ÜCRET açıklaması: Yeni asgari ücret zammı ne kadar olacak netleşti! 12500 bin lirayı geçerek rekor zam gelecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Bilgin'in asgari ücretli ve emeklinin dört gözle beklediği Temmuz ayını işaret ettiği zam çalışmaları tahminler açıklandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'lilerin de dahil olduğu Temmuz ayına ilşkin  zamlara ilişkin olarak milyonlarca insana müjdeli açıklamalar ve tahminler açıklandı. 

EYT bekleyen vatandaşlar dikkat! Prim başlama tarihlerini kontrol etmeyen şansını... Haberi Görüntüle

1 MİLYON 700 BİNDEN FAZLA BAŞVURU YAPILDI 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat  Bilgin'den EYT kapsamında emekli maaşlarının bağlanma süresine ilişkin soru üzerine, 1 milyon 700 bin dolayında başvurunun geldiğini, üç aydır SGK personelinin olağanüstü bir çalışma yürüttüğünü anlattı.

Kredi kartı kullananlar dikkat! Hemen ekstrenize bakın: Güncelleme ile o... Haberi Görüntüle

"HERKES BÜTÜN HAKALRINI BİRİKMİŞ OLARAK ALACAK"

EYT'lilerin maaş işlemleri ile ilgili olaran Bilgin, "Bu ay sonuna kadar tamamlanır diye düşünüyorum. Çok az bir süre kaldı, bu hafta içerisinde tamamlanır. Tamamlanmasa da en fazla bir hafta veya 10-15 gün sarkar. Ama kimsenin endişesi olmasın, herkes bütün haklarını birikmiş olarak alacak. Bazen eksik işlemleri olanlar var, onların dosyaları tamamlanıyor, onlarla ilgili hiçbir sorun yok." dedi.

İslam Memiş uyardı: Düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar için... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYI İŞARET EDİLDİ

Erdoğan'ın katkısıyla asgari ücretin belli bir seviyeye geldiğini ifade eden Bilgin, "Temmuzda da aynı, benzer bir süreç işleyecektir." dedi.Memur maaşlarına ilişkin de Bilgin, "Bizim açıklamamız açık, 22 bin lira olacak." diye konuştu.

CarrefourSA'da RAMAZAN İNDİRİMİ BAŞLADI! 1, 2 ve 5 litrelik ayçiçek... Haberi Görüntüle

"3600 EK GSTERGE VE BİRÇOK ÇALIŞMA TAMAMLANDI"

Çalışma hayatında EYT ve 3600 ek gösterge gibi pek çok çalışmanın tamamlandığını dile getiren Bilgin, "Son kapattığımız dosya, geçici işçiler dosyası oldu. Onu Meclis'e intikal ettirebildik. Bunların birçoğu Meclis'te çözülecek. Yani biz hazırlığı yapıyoruz, teknik çalışma Meclis'te yapılıyor. Dolayısıyla orada benim önümde taşeron işçileri kaldı." diye konuştu.

Hafta sonunda bile rekor kırdı: Altın fiyatlarında beklenmedik rakam! Haberi Görüntüle

‘MEMURA ZAM ERKEN DUYURULDU’

Kurtuluş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Normal şartlarda memurların zamların erken açıklanmazken sayın Cumhurbaşkanı tarafından yüzde 45 olarak ilan edildi, taban ücret olarak 22 bin TL olarak ilan edildi.

Türkiye'nin yükselişi SP Global'e yansıdı! Türkiye için büyüme 60 baz... Haberi Görüntüle

MEMUR İLE ASGARİ ÜRET ZAM DENGELENEBİLİR

İkinci tura girdiğimiz bu dönemde asgari ücretle ilgili beklentiler yüzde 30 artışla 11 bin TL’ler iken, seçimlerde ikinci turun ortaya çıkması dolayısıyla memur zamları ile asgari ücret zammının eşitlenebileceği kanaatindeyiz.

ATM'lere sakın o kağıt parayı sokmayın! ATM artık o banknotu... Haberi Görüntüle

İŞTE ASGARİ ÜCRETTE YENİ ZAM TAHMİNİ

Bu da yüzde 45 artış demek oluyor. Yüzde 45 artışla düşündüğümüzde sayın Cumhurbaşkanının seçime kadar asgari ücreti 12 bin 500 TL olarak açıklaması bizim için sürpriz olmayacaktır.

Ramazan ayında işsiz vatandaşlara aylık 8000 TL devlet desteği! İşsiz... Haberi Görüntüle

SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNE NE KADAR ZAM OLUR?

Bu yeni durum SSK ve Bağkur emeklileri için de bir beklenti oluşturdu. Memur ve kamu işçilerine verilen yüzde 45’lik zammın emeklilere de yansıtılacağı kanaatindeyiz.

30 bin TL şartsız kredi: Halkbank yeni ihtiyaç kredisini duyurdu!... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINA NE KADAR ARTIŞ YAPILIR?

7500 TL’lik en düşük asgari emekli maaşının ise 10 bin TL seviyesi civarına yükselebileceği kanaatindeyiz. Bu rakam bizler için sürpriz olmaz.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading