Yandex Metrica

Bakanlıktan ihtiyaç sahibi öğrencilere 1611 TL ek ödeme müjdesi! 18 yaş üzeriyseniz e-Devlet'ten hemen başvurun

Bakanlıktan ihtiyaç sahibi öğrencilere 1611 TL ek ödeme müjdesi! 18 yaş üzeriyseniz e-Devlet'ten hemen başvurun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'sosyal devlet' politikası kapsamında milyonlarca vatandaşa destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda başvuran kişilere şartları karşılaması durumunda  bin 611 TL destek ödemesi yapılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

2023 ile birlikte artış eğilimi azalsa da ürün fiyatları hala pahalı. Bu kapsamda devlet, vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için çeşitli başlıklar altında destek ödemesinde bulunuyor. Bu ödemelerinden biri de SED ödemeleri. 

Başkentray ile 6 yılda kaç milyon yolcu taşındı? Bakan Uraloğlu rakam verdi Başkentray ile 6 yılda kaç milyon yolcu taşındı? Bakan Uraloğlu... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖDENİYOR

Enflasyonun etkisini biraz olsun azaltmak isteyen bakanlık, çocuğu ilkokul, ortaokul ya da lisede okuyan ailelere bin 611 TL destek ödemesi yaparak sosyal devlet politikasının gereğini yerine getiriyor.

Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok kısa sürede... Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN

Devlet destek ödemelerine başvurmak için e-Devlet üzerinden form doldurmak yeterli oluyor. Gerekli şartları karşılamanız durumunda devlet PTT üzerinden her ayın 15'inde bin 611 liralık destek ödemesini hesaplara yatırıyor. Diğer yandan, bir banka hesabı açmanız durumunda ödemelerin o hesaba yatırılmasınıı talep edebiliyorsunuz.

T.C kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekran üzerinden gerekli adımları izleyerek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading