Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakanlık'tan Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu yalanına cevap: Yürüyen bantlar ile 1 dakika 38 saniye

Bakanlık'tan Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu yalanına cevap: Yürüyen bantlar ile 1 dakika 38 saniye

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun yolcuları havalimanına 1,5 kilometre uzaklıkta bıraktığı iddia edilmişti. Yalan haberlere cevap Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan geldi. 278 metrelik mesafe yürüyen bantlar ile 1 dakika 38 saniye sürüyor.

Ekonomi

07.04.2024, 01:17

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın projeleri yalan haberlerle karartılmaya devame ediyor. Sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun yolcuları havalimanına 1,5 kilometre uzaklıkta bıraktığı, yolcuların havalimanına 21 dakika yürümek zorunda kaldığı iddia edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı söz konusu iddialara grafik ile cevap verdi.

Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi başlıyor Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi... Haberi Görüntüle

1,5 KİLOMETRE UZAKLIKTA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Sosyal medyada paylaşılan iddialarda Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun yolcuları havalimanına 1,5 kilometre uzakta bıraktığı, yolcuların havalimanına tam 21 dakika yürümek zorunda kaldığı belirtilmişti.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

YÜRÜYEN BANTLAR İLE 1 DAKİKA 38 SANİYE

Yunus Emre Ayözen, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 1,5 kilometre olduğu iddia edilen mesafenin 278 metre olduğunu belirtti ve şu ifadelere yer verdi:

U1 Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metrosu istasyonu ile İGA’nın kapısına olan mesafe 278 metre, yürüyen bantlar ile toplam 1 dk 38 sn’de ulaşılabilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading