Yandex Metrica

Bakanlık duyurdu! Milyonlarca öğrenci bu habere çok sevinecek! Öğrencilere PTT'den karşılıksız destek ödemesi! 1.611 lira yardım parası verilecek!

Bakanlık duyurdu! Milyonlarca öğrenci bu habere çok sevinecek! Öğrencilere PTT'den karşılıksız destek ödemesi! 1.611 lira yardım parası verilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren bir duyuru yayınlandı. Bakanlık, PTT üzerinden alınabilecek 1611 TL yardım için detayları açıklandı.

Ekonomi

21.02.2024, 09:27

Merakla beklenen yardım paketi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sonunda açıklandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, yüz binlerce öğrenci PTT'den karşılıksız yardım alabilecek. Okulların eğitim ve öğretim hayatına yeniden faaliyete başlamasıyla maliyetlerin de artması doğru orantılı şekilde ilerliyor. Bu noktada devlet ebeveynlerin yükünü hafifletmek için aile destek programı ile katkıda bulunuyor.

Avrupa Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu Avrupa Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu Haberi Görüntüle

PTT ARACILIĞIYLA 1611 TL YARDIM 

ihtiyaçlarını arzu ettikleri ölçüde karşılayamayan öğrenciler için devlet, ailelere PTT aracılığı ile 1611 TL yardım sunuyor. Söz konusu karşılıksız ödeme, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerini kapsıyor.

Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam edecek mi? İşte ekonomistlerin tahminleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam... Haberi Görüntüle

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

PTT üzerinden 1.611 TL yardım başvurusu gerçekleştirenlerin, hesaplarını sürekli denetlemesi gerekiyor. Ailelerin başvurusu kabul edilirse ödemeler Bakanlık tarafından yapılıyor.Aile ve Soysal Politikalar Bakanı Derya Yanık, milyonlarca ebevyn tarafından araştırılan yardım parası konusuna açıklık getirerek önemli açıklamalarda bulundu.Yardım parası almak isteyen öğrencilerin e-Devlet üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Bunun için ilk olarak e-Devlet kapısına giriniz. Akabinde Aile ve Soyal Politikalar Bakanlığı'nın bölümüne geçiniz.Açılan penceredeki opsiyonlar içerisinden sosyal ve ekonomik destek hizmeti ön başvuru kısmına geliniz. Son olarak sağ üst kısımda açılan yeni başrol sekmesini seçiniz. Açılan ekranda çıkan kayıt formunu tam ve hatasız bir biçimde doldurunuz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading