Yandex Metrica

Bakanlık 7'den 70'e herkese müjdeyi duyurdu! Yardım ödemeleri başladı: Başvuru nasıl yapılır?

Bakanlık 7'den 70'e herkese müjdeyi duyurdu! Yardım ödemeleri başladı: Başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık mayıs ayı için engelli ve yaşlı aylıklarının hesaplara yatırılacağını ifade etti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:12

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ramazan Bayramı öncesinde ödemesi yapılacak mayıs ayı yaşlı aylığı ve engelli aylıklarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. 

2024 Mayıs ayında doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz süresi uzatıldı mı? Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz'da doğalgaz ödenecek mi? 2024 Mayıs ayında doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz süresi... Haberi Görüntüle

653 MİLYON TL ENGELLİ AYLIKLARI HESAPLARA YATIRILACAK

Yaklaşık 833 milyon TL tutarında yaşlı aylığı ödemesi yapacaklarını kaydeden Yanık, 653 milyon TL de engelli aylıklarını hesaplara yatıracaklarını belirtti. Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesini dileyen Yanık, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Ramazan Bayramı nedeniyle yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını bugün hesaplara yatırıyoruz. Toplamda 1 milyar 486 milyon TL tutarında ödemeyi gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading