Yandex Metrica

Bakan Varank: Togg'a birçok ülkeden teklif yağıyor! Mart ayında yollarda göreceğiz

Bakan Varank: Togg'a birçok ülkeden teklif yağıyor! Mart ayında yollarda göreceğiz

ABD'deki fuarda Togg'un standını ziyaret eden Bakan Varank, 'tip onayı' için birçok ülkede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Varank "Ortadoğu'dan, Avrupa'dan 'biz bu aracı nasıl alabiliriz, nasıl bayisi olabiliriz' diye yoğun bir ilgi var" dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:17

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg'un dünyanın en büyük 'Tüketici Elektroniği Fuarı' CES 2023'te oluşturduğu "Dijital Mobilite Bahçesi"ni ziyaret etti. Togg'un ABD'de düzenlenen CES 2023'te oluşturduğu 'Dijital Mobilite Bahçesi' hakkında Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan bilgi alan Varank, Togg'un "Beyond X" adıyla gösterilen ve mobiletinin yarından sonrasına ilişkin ipuçları veren alanını deneyimledi. Bakan Varank yaptığı açıklamada Togg'u satın almak veya bayisi olmak için birçok ülkeden ilgi olduğunu söyledi.

ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? Haberi Görüntüle

'ORTA DOĞU, ORTA ASYA VE AVRUPA'DAN TALEP VAR

Togg'un ihracat hedeflerini paylaşan Varank şu şekilde konuştu:

Öncelikle biz Türkiye'nin otomobili Togg'u Türkiye'de piyasaya çıkarmak için büyük bir gayret gösteriyoruz. İnşallah Türkiye'de satışa çıktıktan sonra 2 yıl içinde, ihracata başlama hedefi var. Bunun için arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Bu araçların tip onaylarını farklı ülkelerden alabilmek için başta Avrupa olmak üzere çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu anda halihazırda dünyanın farklı bölgelerinden, farklı ülkelerinden talepler var. Ortadoğu'dan, Orta Asya'dan, Avrupa'dan 'biz bu aracı nasıl satın alabiliriz, nasıl bayisi olabiliriz' diye yoğun bir ilgi var.

Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin kaç TL oldu? Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin... Haberi Görüntüle

'MART AYINNIN SONUNA DOĞRU TÜRKİYE'NİN YOLLARINDA GÖRECEĞİZ'

Bakan Varank sözlerine şu şekilde devam etti:

ayın Cumhurbaşkanımızın da Togg'un kampüsünün açılışında söylediği gibi, şubat ayının ikinci yarısında ön siparişler başlayacak, mart ayının sonuna doğru da artık otomobilleri Türkiye'nin yollarında görmeye başlayacağız. Hedefimiz sadece Türkiye değil, biz Avrupa'da da bu akıllı cihazlarımızı göstermek, bunların satışını yapmak istiyoruz. Onun için bu tip etkinlikler çok önemli.

Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Haberi Görüntüle

'HERKES TOGG'UN DİJİTAL DENEYİMİNİ GÖRMEK İÇİN SIRAYA GİRİYOR'

Bakan Varank, CES 2023'te Togg standına yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, "Herkes Togg'un buradaki dijital deneyimini görmek için sıraya giriyor. Böyle bir başarıya imza atmak gerçekten önemli, bizim açımızdan da mutluluk verici. Biz hem o heyecanı yaşamak hem de Türkiye'den buraya gelen diğer firmalara destek olmak için fuardayız" dedi. Togg, CES 2023'te "Dijital Mobilite Bahçesi" adını verdiği 910 metrekarelik alanda sürdürülebilir ve bağlantılı bir mobilite geleceğini keşfetme deneyimi sunuyor.

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanını, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te duyurdu.

Togg açıklamasına göre, teknolojideki en son yeniliklerin ve ilklerin buluşma noktası olan CES'te yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonunu sergileyen Togg, kullanıcıların mobilite deneyimini üst seviyeye taşıyacak teknoloji ürünlerinin duyurusunu da yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading