Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Varank duyurdu: İşte TOGG yollarda olacağı tarih

Bakan Varank duyurdu: İşte TOGG yollarda olacağı tarih

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un ne zaman yollarda olacağına ilişkin bilgi verdi. Türkiye’nin milli imkanlar ürettiği yerli otomobili TOGG için geri sayım başladı. Yerli otomobil için müjdeli haberi Bakan Varank duyurdu. TOGG'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını ifade etti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:39

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,Ankara'da düzenlenen 13'üncü Büyükelçiler Konferansı'nda büyükelçilere hitap etti. Bakan Varank, buradaki konuşmasında TOGG hakkında bilgi verdi. Varank, "Ben şahsen, dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil eden büyükelçilerimizin makam aracı olarak TOGG kullanması taraftarıyım. Türk mühendislerinin, teknisyenlerinin, girişimcilerinin kabiliyetlerini göstermenin en güzel yollarından biri, Türkiye dışındaki her yerde, üzerinde Türk bayrağıyla süzülen Türkiye'nin otomobili olacaktır" dedi.

Piyasalar nefessiz yükseliyor! Altın uzmanı Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı: Altında... Haberi Görüntüle

Ic Enterra katılım endeksinde mi? Ic Enterra hisse fiyatı ne... Haberi Görüntüle

TOGG’UN NE ZAMAN YOLLARDA OLACAĞINI AÇIKLADI

Bakan Varank, yapılan yatırımlara ilişkin, "Yüz yıllık markaların dönüşümü okuyamadığı dönemde doğuştan elektrikli olarak piyasaya çıkacak olan TOGG, işte bu vizyonun bir meyvesidir. Geçen hafta Cumhurbaşkanımız müjdeledi; önce 29 Ekim'de fabrikanın resmi açılışını gerçekleştireceğiz, 2023'ün ilk çeyreğinde de TOGG'u inşallah yollarda göreceğiz."

EVKUR'da Ramazan ayına özel fırsatlar! 15- 20 Mart 2024 Evkur'da... Haberi Görüntüle

Tarih belli oldu! SSK ve Bağ Kur emeklisine büyük müjde:... Haberi Görüntüle

TOGG KULLANMASI TARAFTARIYIM

"Ben şahsen, dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil eden büyükelçilerimizin makam aracı olarak TOGG kullanması taraftarıyım. Türk mühendislerinin, teknisyenlerinin, girişimcilerinin kabiliyetlerini göstermenin en güzel yollarından biri, Türkiye dışındaki her yerde, üzerinde Türk bayrağıyla süzülen Türkiye'nin otomobili olacaktır diye düşünüyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak şunu bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum k; Türkiye, bölgesinin hatta dünyanın üretim ve teknoloji üssü olma noktasındaki adaylığını her geçen gün daha da pekiştiriyor" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading