Yandex Metrica

Bakan Nebati'den kritik TOGG açıklaması: Fiyat uygun olacak, Cumhurbaşkanımız açıklayacak

Bakan Nebati'den kritik TOGG açıklaması: Fiyat uygun olacak, Cumhurbaşkanımız açıklayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un fabrikasının açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Nebati, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra seri üretimde üretilecek araç bana tahsil edilsin diye hayalim vardı. Dünden hazırım, onun için bekliyorum. İkinci aracı Gemlik renginde istiyorum. Gemlik'e gözümü diktim ama bir bakacağız. " derken fiyatın uygun olacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 22:15

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un fabrikasının açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Haberi Görüntüle

'FİYATI CUMHURBAŞKANIMIZ AÇIKLAYACAK'

Bakan Nebati'nin açıklamaları şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra seri üretimde üretilecek araç bana tahsil edilsin diye hayalim vardı. Dünden hazırım, onun için bekliyorum. İkinci aracı Gemlik renginde istiyorum. Gemlik'e gözümü diktim ama bir bakacağız. Biz birkaç ay önce Sayın Varank ile birlikte geldik, test etme şansım da oldu. Müthiş bir şey, hızlanması, sessizliği, aracın yerli olması... Çok mutluyuz. Bundan sonra sembolik ya da değil, herhalde bize bir araç verecektik. Çok süratli kullandığım için ailem bana izin vermiyor.

Kısa bir süre içinde hızlanıyor, gaza bastığınızda aracın ne kadar performanslı olduğunu hissediyorsunuz.

Vergi düzenlemelerinde adımları atmıştık, bu aracın herkesin binebileceği bir seviyeye gelmesi konusunda görüşmelerimiz oldu. Fiyatı da Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading