Yandex Metrica

Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! 250 milyar TL'lik bütçe ayrıldı

Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! 250 milyar TL'lik bütçe ayrıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "250 milyar TL’lik finansman KOBİ’lerimiz başta olmak üzere tüm işletmelerimize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:12

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği hazine destekli kefalet sisteminin son aşamaya geldiğini ve ilk etapta 250 milyar TL'lik finansmanın KOBİ'lere dağıtılacağını duyurdu. 

Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Haberi Görüntüle

HAZİNE DESTEKLİ KEFALET SİSTEMİ

Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini duyurduğu Hazine destekli kefalet sistemi kapsamında başlangıçta 200 milyar TL kefalet imkanı karşılığında sağladığımız yaklaşık 250 milyar TL’lik finansman KOBİ’lerimiz başta olmak üzere tüm işletmelerimize hayırlı olsun!

Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama kadar gelecek Kulis bilgisi sızdırıldı: Temmuzda en düşük emekli maaşı o rakama... Haberi Görüntüle

"İHRACAT ARTIŞININ SÜRDÜRÜLMESİNE KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ"

Ülkemizin üretim ve istihdam kapasitesini geliştirerek yüksek düzeyde katma değer üretilmesini ve selektif kredi politikamız kapsamında Türkiye Ekonomi Modelinin temel amaçlarından biri olan istikrarlı ihracat artışının sürdürülmesini sağlamaya kararlılıkla devam edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading