Yandex Metrica

Bakan Nebati'den son dakika Rusya açıklaması!

Bakan Nebati'den son dakika Rusya açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Türkiye'nin Rusya ile ekonomik ilişkilerinin yasal olduğunu belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 22:14

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Rusya ile ekonomik bağları “iyi komşuluk ilişkileri” olarak niteledi.

Temmuz'da asgari ücrete zam var mı 2024? Asgari ücrete ara zam olacak mı? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı 2024? Asgari ücrete ara... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İLE RUSYA İLİŞKİLERİ YASAL

Financial Times’a konuşan Bakan Nebati “içeride ve dışarıda bazı muhalefet elementlerinin ülkenin finansal bağlantıları üzerinde kasten şüphe yarattığını” söyledi.

ABD ve Avrupa Birliği yetkilileri Rusya yaptırımlarına ilişkin Türkiye ziyaretlerini son dönemde sıklaştırmıştı. Bakan Nebati Türkiye’nin Rusya ile ekonomik ilişkilerinin “yasal” olduğunu belirtti.

Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Haberi Görüntüle

'ULUSLARARASI FİNANS SİTEMİ İÇİNDE İHLAL YARATACAK ADIMLAR ATAN BİR ÜLKE DEĞİLİZ'

Bakan Nebati “Türkiye uluslararası finans sistemi içinde çok dikkatli hareket eden bir ülke. Uluslararası finans sistemi içinde ihlal yaratacak adımlar atan bir ülke değiliz. Bu konuda çok netiz. Her şey yasal yollardan bize geliyor” ifadelerini kullandı.

2022 için 28 milyar dolara ulaşan net hata noksan kalemine ilişkin de yorum yapan Bakan Nebati bu rakam içinde muhasebeleştirilmemiş turizm gelirlerinin önemli yer tuttuğuna inandığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading