Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı! 'Ekonomiyi kur-faiz sarmalından çıkardık'

Bakan Nebati'den enflasyon mesajı! 'Ekonomiyi kur-faiz sarmalından çıkardık'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yaptığı açıklamada, "Enflasyonla ilgili bir sıkıntımız var, aşıyoruz, aşacağız. Bu ülke kötümserlere rağmen güçlenerek 21'inci yüzyıla damgasını vuruyor. Türkiye ekonomisini kur-faiz sarmalından çıkardık." ifadelerini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 22:06

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyon ile ilgili yaptığı açıklamasında bir sıkıntı olduğunu fakat bunun aşılacağını bildirdi. 

Emekliler sürpriz bekliyor! AK Parti'den emekliye zam açıklaması: Çalışmalar bitmek... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE 21. YÜZYILA DAMGASINI VURUYOR'

Nebati, "Bu ülke kötümserlere rağmen güçlenerek 21'inci yüzyıla damgasını vuruyor. Türkiye ekonomisini kur-faiz sarmalından çıkardık." ifadelerine yer verdi.

Petrol fiyatlarının yükseldiğine dikkat çeken Nebati, "Dünya bir enflasyon kıskacında, biz hep beraber bu işlerin üstesinden geliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Ramazan bayramında 2500 TL destek: 2024 Ramazan yardımı için kimler... Haberi Görüntüle

'VATANDAŞI ENFLASYONA EZDİRMİYORUZ'

Vatandaşı enflasyona ezdirmediklerini bundan sonra da ezdirmeyeceklerini söyleyen Nebati, "Önümüzü kapatacak her türlü bürokratik engelin üzerine gideceğiz." diye konuştu. 

Ramazan ayında işsiz vatandaşlara aylık 8000 TL devlet desteği! İşsiz... Haberi Görüntüle

'BÜTÇE DENGESİNDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ' 

Kimsenin girişimcilere engel olamayacağını belirten Nebati, "Şu anda Türkiye aldığı önlemler, ortaya koyduğu dirayetle bölgemizin gücü olmaktan çıkmış, dünyanın en güçlü ülkelerinden, sözü dinlenen ülkelerinden, masada olan ülkelerinden biri haline gelmiştir.  Bütçe dengesinden, disiplininden asla taviz vermiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Altının piri bu defa şaşırttı! 'Benim paramla çok ucuz, hemen... Haberi Görüntüle

'LONDRA'YA DA KÖRFEZ'E DE GİDECEĞİZ'  

Yatırımcıların gelmesi için çalışacaklarını belirten Nebati, "Londra'ya da Paris'e de Körfez'e de Japonya'ya da Afrika'ya da gideceğiz, onları buraya getireceğiz" sözlerini kaydetti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading