Yandex Metrica

Bakan Nebati 84 milyona müjdeyi verdi! 'Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladık...'

Bakan Nebati 84 milyona müjdeyi verdi! 'Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladık...'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonla mücadele için gıda sektöründe çalışan üreticilerle görüştü. Toplantı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Nebati, 'Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık..' sözlerini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:15

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete' programı için İstanbul'da sektör temsilcileri ile toplantıda buluştu. 

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİ TOPLANTIYA KATILDI 

Düzenlenen toplantıya gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katıldı.

Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat etmeli Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat... Haberi Görüntüle

'SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE MUTABIK KALDIK'

Nebati toplantı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Toplantının detaylarının paylaşıldığı açıklamada Nebati, atılacak adımlar konusunda sektör temsilcileri ile mutabık kaldıklarını belirtti. 

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

'VATANDAŞLARIMIZA RAHAT BİR NEFES ALDIRACAĞIZ'

Nebati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Politikalarımızın merkezine aldığımız, en temel önceliğimiz olan enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek yapıcı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık" ifadelerine yer verdi. 

Bakan Şimşek'ten mülk sahiplerine pişmanlık çağrısı: O şekilde verirseniz ceza kesmeyeceğiz! Bakan Şimşek'ten mülk sahiplerine pişmanlık çağrısı: O şekilde verirseniz ceza... Haberi Görüntüle

'DALGALANMAYI BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Diğer yandan fiyatlarda yaşanan dalgalanmaların önüne geçmek için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Nebati, "Fiyatlardaki dalgalanmaların önüne geçmek ve istikrara kavuşmasını sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" sözlerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading