Yandex Metrica

Bakan Muş duyurdu! İhracatta tüm zamanların rekoru kırıldı

Bakan Muş duyurdu! İhracatta tüm zamanların rekoru kırıldı

Son dakika haberleri... Ekim ayı ihracat ve ithalat rakamları açıklandı. Ekim ayında ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3 artışla 21,3 milyar dolar oldu. Aynı dönemde ithalat 29,3 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 2022 Ekim’e ilişkin dış ticaret verilerini açıkladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ekim ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3 artışla 21,3 milyar dolara yükseldiğini söyledi.

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken... Haberi Görüntüle

''EN YÜKSEK AYLIK İHRACAT DEĞERİNE ULAŞTI''

Bakan Muş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ekim ayında ihracatımız, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %2,8 artışla 21,3 milyar $ olmuştur. İhracatımız geçtiğimiz yıl yakaladığı ivmeyi bu yılın ilk 10 ayında da devam ettirmiş ve her ay olduğu gibi en yüksek aylık ihracat değerine ulaşmıştır" dedi.

Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En... Haberi Görüntüle

YÜZDE 15 ARTIŞ

Ticaret Bakanı Muş, "Ocak-Ekim dönemi ihracatımız yüzde 15 artışla 209,5 milyar dolara yükselmiş bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading