Bakan Karaismailoğlu'ndan meraklandıran paylaşım: Bir sürprizimiz var!
Bakan Karaismailoğlu sosayl medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Karaismailoğlu, '6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun sosyal medya hesabından geçtiğimiz hafta açılan ve bugün açılacak olan Tokat Havalimanı ile ilgili yaptığı paylaşım merak uyandırdı.
HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, 6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!'' ifadelerini kullandı.
6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var.
— Adil Karaismailoğlu (@akaraismailoglu) March 24, 2022
Durmak yok!
TOKAT HAVALİMANI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Öte yandan Karaismailoğlu, 25 Martta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Yeni Tokat Havalimanı'nında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, yetkililerden bilgi aldı.