Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi: Trabzon Havalimanı geliyor! Yılda 15 milyon yolcuya hizmet verecek

Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi: Trabzon Havalimanı geliyor! Yılda 15 milyon yolcuya hizmet verecek

Trabzon'da konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti'nin 21 yıllık eser ve hizmet siyasetine vurgu yaparken "Yılda 15 milyon yolcuya hizmet verecek, 70 bin metrekarelik terminali, 3 bin 200 metre uzunluğunda pisti ile yeni Trabzon Havalimanı'na başlayacağız. Samsun-Trabzon-Sarp hızlı tren projemizi de hayata geçireceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Ekonomi

09.02.2024, 15:05

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Ganita'da düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Burada konuşan Bakan Karaismailoğlu, ülkenin dört bir yanında hizmet fırtınası estirdiklerini belirterek, Trabzon ve Türkiye genelinde hayata geçirilen projeleri anlattı.

Çikolata sevenler yandı! Eti sevilen çikolatalarına zam yaptı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

AVRUPA'YA, KAFKASLARA BAĞLANTI

Yeni İpek Yolu olacak Kalkınma Yolu için de çalışmalara başladıklarını anlatan Bakan Karaismailoğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Habur ile Basra Körfezi arası 1200 kilometrelik demir yolunu ve otoyolu kapsayan Kalkınma Yolu Projesi, Türkiye'yi Trabzon'dan Basra Körfezi'ndeki Faw Limanı'na bağlayacak. Hint Okyanusu Basra Körfezi'nden Habur'a ulaşan Kalkınma Yolu sayesinde, Türkiye üzerinden Akdeniz'e, Karadeniz'e, Avrupa'ya ve Kafkaslara bağlantı kuruyoruz. Orta Koridoru da buna entegre ediyoruz." 

2024 en yüksek temettü dağıtacak hisseler hangileri? 2024 yılında 9... Haberi Görüntüle

Turistik trenlere iki rota daha! Bakan Uraloğlu açıkladı Haberi Görüntüle

TRABZON'A YENİ HAVALİMANI

Bakan Karaismailoğlu, bu heyecanla Trabzon hafif raylı sistem hattına da başlayacaklarını belirtirken "Yılda 15 milyon yolcuya hizmet verecek, 70 bin metrekarelik terminali, 3 bin 200 metre uzunluğunda pisti ile yeni Trabzon Havalimanı'na da başlayacağız. Samsun-Trabzon-Sarp hızlı tren projemizi de hayata geçireceğiz.'' dedi.

Emeklilere zam müjdesi! SGK uzmanı o günü işaret etti: 12... Haberi Görüntüle

''AK PARTİ İLE KİMSE YARIŞAMAZ''

AK Parti'nin 21 yıllık eser ve hizmet siyasetine vurgu yapan Bakan Karaismailoğlu, ''Bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacak. Hizmet ve eser siyaseti anlayışımızla hiç kimse ama hiç kimse yarışamaz." ifadelerini kullandı.

THY duyurdu: İstanbul kalkışlı baz seferler iptal edildi Haberi Görüntüle

''TRABZON'U MARKA YAPACAĞIZ''

Yüz yılda yapılabilecek işleri 21 yıla sığdırdıklarına dikkat çeken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, şunları kaydetti;

"Şimdi sizlerle Trabzon'u çok daha ilerilere taşıyacağız. Trabzon'u hep birlikte refah merkezine çevireceğiz. Trabzon'u bir marka kent, cazibe merkezi yapacağız." 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading