Yandex Metrica

Bakan Dönmez müjdeyi verdi! Karadeniz gazı 2023'te evlerde

Bakan Dönmez müjdeyi verdi! Karadeniz gazı 2023'te evlerde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Mart 2023'te Karadeniz doğal gazının evlerde kullanılabileceği müjdesi verdi. Dönmez, ""Sahada muazzam bir çalışma var. Arama kuyuları dahil 15 kuyu açtık. Üretim amaçlı açılan 10 kuyudan 9'nun işlemleri tamamlandı." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:09

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Mart 2023'te Karadeniz doğal gazının evlerde kullanılacağını canlı yayında duyurdu.

Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Haberi Görüntüle

TAT gıda 10 milyon euro yatırım yapacak: 100'den fazla ülkeye ihracat yapıyor TAT gıda 10 milyon euro yatırım yapacak: 100'den fazla ülkeye... Haberi Görüntüle

KARADENİZ GAZI 2023 YILINDA EVLERDE

24 TV canlı yayınına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Sahada muazzam bir çalışma var. Arama kuyuları dahil 15 kuyu açtık. Üretim amaçlı açılan 10 kuyudan 9'nun işlemleri tamamlandı." dedi. Dönmez, "Hedefimiz, 2023 Mart ayı gibi "gazı" evlerimize vererek çayımızı kahvemizi içmiş olacağız. Gaz, evlerimize gelmeye başladığında, bizim de dışa bağımlılığımız azalmış olacak. Buradan hem milletimiz hem de devletimiz kazançlı çıkacak.Buradan hem milletimiz hem devletimiz kazançlı çıkacak. Biz bugüne kadar zaten özellikle son yıllarda artan enerji maliyetlerine karşı vatandaşımızı hep destekledik." ifadesi kullandı. 

Bakan Dönmez, "Başından beri dediğimiz bir şey var; "Biz bulana kadar devam edeceğiz. Ama eninde sonunda inşallah varsa bulacağız' diyoruz." şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading