Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aylardır beklenen karar çıktı! Emeklilere 2500 TL müjdesi

Aylardır beklenen karar çıktı! Emeklilere 2500 TL müjdesi

İş Bankası tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu bağlamda promosyon süresi bitmiş olan emeklilere maaşını bankaya taşıması ve 3 yıl maaş alma sözü vermesi doğrultusunda 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı belirtildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:08

Konu ile ilgili olarak bu kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceği ifade edildi. İş Bankası tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Altın şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI'NIN DUYURUSU

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt genelinde sayısı 1.300’e yakın şube ve 6.500’ü aşkın Bankamatik aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İşCep’ten, İnternet Şubesi’nden ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyor.

Emekli bayram ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak 2024? Emekli... Haberi Görüntüle

HANGİ MAAŞ TÜRLERİ ÖDEME ALABİLİR?

İş Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında “Hangi Emekli Maaşı Türleri Promosyon Alabilir?” sorusunun yanıtı da verildi. Bu kapsamda yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Bankamız ile T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasındaki anlaşma kapsamında; 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) Bankamızdan promosyon alabilirler.”

Türkiye tarihinin en yükseği! Bakan Şimşek rekoru duyurdu: Spekülatif söylemler... Haberi Görüntüle

2.500 TL PARA VERİLECEK

2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak; 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 2.250 TL, 1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 2.375 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2.500 TL ödeme yapılacağı belirtilen duyuruda kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceği aktarıldı.

Bu kampanyanın ayrıntılarına ise “https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar” web adresinden ulaşılabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading