Yandex Metrica

Ayçiçek yağında müthiş indirim! O market ayçiçek yağında fiyatları iyice düşürdü: 4 litre ayçiçek yağı 100 TL'nin altında

Ayçiçek yağında müthiş indirim! O market ayçiçek yağında fiyatları iyice düşürdü: 4 litre ayçiçek yağı 100 TL'nin altında

Fiyatı en fazla artan ürünlerden biri de ayçiçek yağı. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber fiyatı katlanan ayçiçek yağına yapılan kampanyalar artık daha bir dikkatle takip ediliyor. Bir market zincirinin yaptığı indirim vatandaş için müjde oldu. O marketlerde 4 litre ayçiçek yağı 99 TL'ye düştü.

Ekonomi

12.02.2024, 21:05

Dünyada yaşanan gelişmeler özellikle gıda ürünlerinin fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu zam furyasından en fazla etkilenen ürünlerin başında da ayçiçek yağı geliyor. Ukrayna gibi ayçiçek yağı ihracatında öenmli bir ülkenin savaşın tarafı olması bu ürünün teminini güçleştirdiğinden fiyatını da artırıyor.

Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Haberi Görüntüle

4 LİTRE YAĞ 99 TL

CarrefourSA, vatandaşın yüzünü güldüren kampanyayı duyurdu. CarrefourSA market zincirlerinde 4 litre ayçiçek yağı 99 TL'ye düştü.

En kalitelisini en uygun fiyata almak isteyen vatandaşlar için CarrefourSA'dan cazip kampanya geldi. 4 litre ayçiçek yağının 99 TL'ye düştüğünü görenler CarrefourSA'ya uğramadan geçmiyor.

Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı diyerek uyardı: İki nokta çok önemli Altında artık geri dönüş yok! Uzman isim ok yaydan çıktı... Haberi Görüntüle

CARREFOURSA'DA KISA SÜRELİĞİNE İNDİRİM

Mutfakların olmazsa olmazı ayçiçek yağı CarrefourSA'da kısa süreliğine indirimli satılıyor.

Sabah, öğle akşam tüm öğün yemeklerinin yanı sıra tatlıların da olmazsa olmazı ayçiçek yağındaki fiyat artışı vatandaşın cebini zorladı.

Ayçiçek yağına gelen zamların ardından vatandaş en uygun fiyatlısını almak için market kampanyalarını yakından takip etmeye devam ederken CarrefourSA'da 4 litre ayçiçek yağı 99 TL'ye satılmaya başlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading