Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! Bu defa bu fiyata kadar düştü: Son 2 gün kaldı aldınız aldınız yoksa...

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! Bu defa bu fiyata kadar düştü: Son 2 gün kaldı aldınız aldınız yoksa...

Ramazan ayının gelişiyle birlikte vatandaşlar ucuza alışveriş yapmanın yollarını ararken zincir marketler düzenledikleri indirim günleriyle müşteri çeşitliliğini artırmanın yollarını arıyor. Ancak Tarım Kredi Kooperatif marketler 5 litrelik ayçiçek yağını uygun fiyattan satarak vatandaşların öncelikli tercihi arasında yer alıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

Ayçiçek yağı fiyatları 2022'nin başından bu yana artış eğiliminde. Ancak 2023'ün gelişiyle birlikte fiyatlar bir nebze olsun stabilize olmuş durumda. Ancak yine de pahalılık devam ediyor. Buna karşın zincir marketler, haftalık ya da günlük aktüel ürünlerle birlikte fiyatları düşürerek müşteri sayısını artırmaya çalışıyor.

Bu anlamda, sektörün önde gelen zincir marketlerinden biri olan Tarım Kredi Kooperatif marketler indirimleriyle adından söz ettiriyor ve ŞOK, A101, BİM, Migros gibi marketleri arka planda bırakıyor.

Peş peşe gelen zamlardan sonra sürücüleri rahatlatacak haber! Akaryakıta yeni... Haberi Görüntüle

UYGUN FİYATTAN AYÇİÇEK YAĞI SATIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla geçtiğimiz yıl Ağustos ayından bu yana büyük indirime giren Tarım Kredi, 5 litrelik TMO marka ayçiçek yağını 135 TL'den satıyor. Sınırlı stok olarak sunulan bu yağ fiyatları 31 Mart 2023'e kadar geçerli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading