Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Ayçiçek yağında dev indirim! 74.90'dan şatışa çıktı: BİM, A101, ŞOK, Migros, Carrefour...

Ayçiçek yağında dev indirim! 74.90'dan şatışa çıktı: BİM, A101, ŞOK, Migros, Carrefour...

Ayçiçek yağında indirim üstüne indirim yapılırken özellikle büyük marketler A101, BİM, MİGROS ve ŞOK, ayçiçek yağlarında kısa süreliğine indirim yapıp, vatandaşlara da hazırladıkları bültenlerle duyuru yapıyorlar. Son olarak ayçiçek yağının fiyatı 74.90 liraya kadar düştü. İşte 4 litre ayçiçek yağının 74.90 liraya satıldığı market...

Ekonomi

23.01.2024, 18:44

Ayçiçek yağında vatandaşların yüzünü güldüren indirimler gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda 5 litre ayçiçek yağı için bir çok market kampanya uygulamıştı.

Promosyon başvuruları nasıl yapılır? Promosyon başvurusu ne zaman, başvurular başladı... Haberi Görüntüle

MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ YARIŞI

Medya Tava'nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Migros’ta bir indirim yapılmış ve 1 litre yudum ayçiçek yağına yüzde 17 indirim yapılmış ve 32,95 liraya satılmaya başlanmıştı. Bunun yanı sıra 2 litre Turna Ayçiçek yağı fiyatında yüzde 18 indirim yapıldı ve 48,90 liraya satılmaya başlanmışken bazı marketlerde ortak fiyat belirleme dikkat çekti ve A101, BİM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA'’da satılan 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldığında 109 liraya satıldığı görüldü.

Tüm çocuklu ailelere BEDAVA destek: PTT’den TCKN’ye yatacak! 5330 TL... Haberi Görüntüle

ÜRÜN STOKLARLA SINIRLI

Tüm bunların yanı sıra e-kapıcım sitesinde Zade Ayçiçek Yağı 4,5 litre pet şişenin 74,90 liraya satıldığı görüldü. Bu indirimden yararlanmak isteyen vatandaşların hızlı davranmaları gerektiği belirtilirken ürünün stoklarla sınırlı olduğu yetişen vatandaşın alabileceği ve ürünlerin hızla tükendiği belirtildi.
Ayrıca ürünün bulunduğu internet sitesinde yoğunluktan kaynaklı olarak bazı hatalar yaşanırken vatandaşların siteye ulaşamadıklarında bir süre sonra yeniden denemeleri gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading