Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ayçiçek yağında büyük indirim! Piyasanın en ucuz fiyatı

Ayçiçek yağında büyük indirim! Piyasanın en ucuz fiyatı

Sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın dikkatini çekiyor. Site site, market market indirim takibi yapan tüketiciler, en uygun fiyatları tercih ederek tasarruf sağlamaya çalışıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:21

Ayçiçek yağı önceki yıl zam furyasından en çok nasibini alan temel gıda ürünlerinden biri olmuştu. Bu yüzden vatandaşlar marketlerdeki ayçiçek yap fiyatlarını araştırıyor. Fiyatlarda marketler tarafından bazı indirimler yapılıyor. Bu indirimlerse vatandaşlar tarafından sık sık sorgulanıyor ve yeni bir indirim yapıldığında anında dikkati çekiyor.

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanılan bu durum vatandaşı ekonomik açıdan zorlarken, Toprak Mahsulleri Ofisi 5 litre ayçiçek yağında önemli indirim yapıldığı bildirildi ve indirim sonrasında birçok müşteri alışveriş yapmaya başladı.

TCMB faizi yükseltme kararı aldı! Uzman isimden dolar ve altının... Haberi Görüntüle

65 LİRA DAHA UCUZ

5 litre Toprak Mahsulleri Ofisi ayçiçek yağının PTT AVM'de 135 TL'ye düştüğü duyuruldu. Bu fiyat piyasaya oranla oldukça düşük olması nedeniyle tüketicilerin dikkatini çekti.

Yeni yılda ciddi bir indirime imza atan PTT AVM, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Öte yandan Yudum Ayçiçek yağı şu an 199,95 TL'ye satılıyor. Bu fiyat dikkate alındığında Toprak Mahsulleri Ofisi 5 litre ayçiçek yağı 65 TL daha uyguna satın alınabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading