Yandex Metrica

Ayçiçek yağı fiyatları ucuzladı: Migros dev yağ indirimini duyurdu: Bakın kaç liradan satılıyor

Ayçiçek yağı fiyatları ucuzladı: Migros dev yağ indirimini duyurdu: Bakın kaç liradan satılıyor

Temel gıda ürünlerinde yaşanan enflasyon nedeniyle pek çok vatandaş alışveriş yapmadan önce ürün fiyatlarını araştırırken Migros ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirimi duyurdu.

Ekonomi

11.03.2024, 19:08

Ayçiçek yağı fiyatları 2023 yılında enflasyondan en çok etkilenen ürünlerden biri oldu. Artan enflasyon oranları büyük bir ekonomik buhrandan geçen ülkemizde vatandaşlar kriz ile mücadele ederken indirimli fiyatlardan faydalanmak için market market gezerek uygun fiyatları araştırırken zincir marketler de buna yönelik indirimler yapıyor. 

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri temel gıda ürünlerinde indirim üstüne indirim kampanyası başlatırken ayçiçek yağı fiyatları en çok düşen fiyatlar arasında yer aldı.Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son gelimeler haberimizde yer alıyor. 

Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine zam, indirim geldi? Güncel akarkayıt fiyatları ne kadar oldu? Zamların ardından benzin fiyatları güncellendi! 12 Nisan benzin ve motorine... Haberi Görüntüle

LİTRE FİYATI DÜŞTÜ

Ayçiçek yağı fiyatları düşüşe geçti mi sorusu merak edilirken zincir marketler bu yönde indirimler duyuruyor. Vatandaşın yanında olarak enflasyon ortamında yüzleri güldüren yağ indirimi Migros marketlerden geldi. Ayçiçek yağına uygulanan zamlardan sonra uygulanan indirimlerle vatandaşlar, marketlerde kuyruk oluşturmaya başladı, Bu indirimi yapan marketlerden biri de Migros. İndirimin ardından ayçiçek yağının satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Ayçiçek yağı fiyatlarına yağılan zamlardan sonra Migros Abalı Ayçiçek Yağı 1 L 33,90 TL'ye gerilediğini açıkladı. Abalı Ayçiçek Yağı 1 L normal satış fiyatı 45,90 TL'den 33,90 TL'ye geriledi.

Migros, Türkiye'de ve bazı diğer ülkelerde faaliyet gösteren bir perakende şirketidir. Şirket, Türkiye'de 1954 yılında kurulmuştur ve ülkenin en büyük perakende zincirlerinden biri olarak tanınmaktadır. Migros, gıda, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri, ev eşyaları ve daha fazlası gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Zincir marketler tarafından yapılan indirimlerin ardından ayçiçek yağı indiriminden faydalanmak isteyenler Migros marketin yolunu tutmaya başladı. Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapan Migros'ta Abalı Ayçiçek Yağı 1 L 33,90 TL'den satışa sunuldu. "Mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya detayı teslimat bölgenize göre farkılılk gösterebilmektedir." ifadeleri ile indirim detayları açıklandı 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading