Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! 5 litre ayçiçek yağında şaşırtan rakam! 2 litre fiyatına satılıyor!

Ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! 5 litre ayçiçek yağında şaşırtan rakam! 2 litre fiyatına satılıyor!

Her mutfağın olmazsa olmazlarından ayçiçek yağı geçtiğimiz yıl yaşanan zamlarla birlikte 200 liraya dayanmıştı. Ayçiçek yağı fiyatlarında son zamanlarda indirim dalgası başladı.

Ekonomi

16.02.2024, 07:54

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıl en çok yükseliş yaşayanlar arasında ilk sıralarda yer alıyordu. Enflasyon, Rusya-Ukrayna savaşı ve artan maliyetlerle birlikte artan ayçiçek yağı fiyatları yeniden düşüşe geçti. Son aylarda indirimlerle gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıl fiyatlarının da altına indi. Zincir marketler tarafından yapılan kampanyalarla indirime giren ayçiçek yağı fiyatları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. CarrefourSA market indirimi herkesi şaşırtırken, evlerdeki stoklar doldurulmaya marketlerdeki stoklar da erimeye başladı. CarrefourSA tarafından düzenlenen kampanya ile ayçiçek yağı fiyatları o sınırlara kadar düştü. 

Ayçiçek yağı indirimleri uzun zamandır merakla takip ediliyor. Son aylarda ardı arkası kesilmeyen ayçiçek yağı indirimlerine bir yenisi daha eklendi. CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatlarını resmen dibe çekti.1 LT, 2 LT, 5 LT ayçiçek yağlarında inanılmaz indirim raflardaki yerini aldı.

Uzmanlar açıkladı: Ev kiraları sabit kalmaya devam edecek mi? Konut... Haberi Görüntüle

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM

CarrefourSA yeni açıkladığı indirim kampanyasında inanılmaz fiyata ayçiçek yağını satışa koydu. Özellikle de 5 LT ayçiçek yağı fiyatı neredeyse 2 LT fiyatına düştü. Ayçiçek yağı indirim fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki CarrefourSA ayçiçek yağı indiriminde fiyatı ne kadar açıklandı?

Bir çok mağaza ayçiçek yağı indirimleri ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Ardı arkası kesilmeyen zamlar sonrasında zincir marketler sayesinde indirimli olarak vatandaşa sunulurken, CarrefourSA indirimli ayçiçek yağı fiyatları sizlerle.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading