Yandex Metrica

Ayçiçek yağı alacaklar dikkat! En ucuzu o markette satılıyor! Sınırlı sayıda var

Ayçiçek yağı alacaklar dikkat! En ucuzu o markette satılıyor! Sınırlı sayıda var

Rusya Ukrayna savaşı ve tedarik zincirinin bozulması gibi sebeplerle geçtiğimiz aylarda rekor düzeyde artan ayçiçek yağı fiyatlarına karşın vatandaşlar, daha ucuza ürün temin edebileceği market arayışına girdi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:59

Koronavirüs salgınının tetiklediği tedarik zinciri krizi, Rusya ve Ukrayna savaşının devam etmesi ile birlikte sevkıyatların aksaması, küresel enflasyon gibi sebeplerle ayçiçek yağları geçtiğimiz aylarda rekor düzeyde arttı.

Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın ucuza ürün temin edebilmesini sağlamak için Tarım Kredi Kooperatif marketlere 'temel ihtiyaç ürünlerinde fiyatları düşürün' çağrısında bulundu. 

Erdoğan'ın çağrısıyla birlikte fiyatlar düşürüldü. Piyasada rekabet ortamının artmasıyla birlikte diğer zincir marketler de ürünlerinde indirimler yapmaya başladı.

Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye... Haberi Görüntüle

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI

Fiyatlara bakıldığında en ucuz ayçiçek yağı PTTAVM'de bulunuyor. PTTAVM'de 5 litrelik TMO marka ayçiçek yağı 135 TL'den vatandaş ile buluşuyor.

Aynı boyutlardaki ürün Carrefour'da 152 TL
Bizim Market'te 179 TL
Amazon'da 219 TL
Pazarama'da 198 TL'den satışa sunuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading