Yandex Metrica

Asgari ücretteki rekor zammı ilk bilen gazeteciden emekli ve memur zammı müjdesi geldi! 'Benim tahminim üç aşağı beş yukarı...'

Asgari ücretteki rekor zammı ilk bilen gazeteciden emekli ve memur zammı müjdesi geldi! 'Benim tahminim üç aşağı beş yukarı...'

Asgari ücrete gelen rekor zammın sonrasında gözler 2022 yılı için açıklanması beklenen emekli maaşı zamların çevrildi. 10 milyon emekli maaşlarına yapılacak zamları dört gözle bekliyor. Son olarak asgari ücrete yapılan zammı nokta atışı bilen ünlü gazeteci, emekli zammıyla ilgili milyonları heyecanlandıran heyecanlandıran sözler sarf etti.

Ekonomi

23.01.2024, 18:34

Asgari ücrete gelen rekor zam sonrası gözler 2022 yılı için açıklanması beklenen emekli maaşı zamlarında. Emekliler asgari ücrete gelen yüzde 50'nin üzerinde zammın ardından beklentiyi yükseltti.

Zamla ilgili konuk olduğu Hülya Hökenek'in Habertürk'teki Enine Boyuna programında konuşan Cem Küçük, "Emekliye çok iyi zam gelecek. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu geçtiğimiz gün benim konuğumdu, asgari ücret gibi enflasyon farkları içinde en az yüzde 30-40 zam gelecek. Maaşlar düzeltilecek. Bu oranda memura da zam olabilir" dedi.

Cem Küçük asgari ücret konusunda doğru bir tahminde bulunmuştu. TGRT'deki sabah programda Ankara'dan öğrendiği kulis bilgisini paylaşmış ve asgari ücret konusunda nokta atışı yapmıştı. Küçük, "Ankara'da edindiğimiz kaynak, Erdoğan'ın 4 bin 200 TL'ye çıkaracağını söyledi" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading