Yandex Metrica

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak ilan yayınladı! 2 bin TL'ye arsa fırsatı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak ilan yayınladı! 2 bin TL'ye arsa fırsatı!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için güzel haberleri tek tek duyuruyor. Milli Emlak 2, 4, 8,9 ve 10 bin liraya arsa sahibi yapıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenleri çeşitli yöntemlerle arsa sahibi yapıyor. Bu yöntemlerden biri satış yoluyla diğeri ise kiralama yoluyla yapılıyor. 

Türkiye'deki hazine arazilerinin yönetimindne sorumlu kurum olan Milli Emlak, devlet planlamasının dışında tutulan arazileri vatandaşların kullanımına sunuyor. Örneğin Milli Emlak tarafından satışa sunulan  611 metrekarelik araziye yalnızca 2,4 ve 9 bin TL’den başlayan fiyatlarla ile sahip olabilirsiniz.

İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü seçime yakın patlattığı bomba arsa fiyatları ile ilgili dair ayrıntılar…

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti: Maaş zamları aynı olacak SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri dikkat! Hesaplama yöntemi değişti:... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR ERİŞİME AÇILDI!

Ev, kira, arsa fiyatları son zamanların zirve rakamlara erişti. Ev hayali olan vatandaşların yükselen enflasyona bağlı olarak artan ev fiyatlarından dolayı suya düştü. Yüksek kira zamlarının altında kalanlara büyük bir fırsat duydu. 18 yaşını doldurmuş her vatandaşa 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olacak. Başvurular da herkese açıldı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün seçime yakın duyurduğu bomba arsa fiyatlarına dair ayrıntılar…

Yüksek fiyatlardan dolayı arsa bulamayan ve alamayan kişilere, Milli Emlak'tan büyük bir fırsat sunuldu. 2,4, ve 9 bin TL'den başlayan arsa ihaleleri başvuruya açıldı. Bunun için tek şart ise 18 yaşını doldurma şartı aranmaktadır.

Milli Emlak ev ve arsanın yanı sıra zaman zaman ev sahibi olmak isteyenler için konutlu arsa satışı da yapıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading