Yandex Metrica

Ariva coin (ARV) nedir, Ariva coin ne zaman çıktı, ARV ne kadar, kaç TL?

Ariva coin (ARV) nedir, Ariva coin ne zaman çıktı, ARV ne kadar, kaç TL?

Ariva coin nedir, ARV ne demek? ARV coin ne zaman çıktı, Ariva coin ne kadar, kaç TL? 

Ekonomi

02.04.2024, 06:23

Ariva coin ya da borsa listelerindeki kısaltmayla ARV yakın gelecekte küresel ve yerel çaptaki seyahatlerde kullanılması plananlanan bir coindir. 

Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Haberi Görüntüle

ARİVA COİN (ARV) NEDİR?

Ariva coin (ARV) projesi, üyelerin önceki gezginlerin deneyimleri ve paylaşımları ekseninde küresel ve yerel turizm hizmet sağlayıcıları ile buluşabilecekleri, Cryptocurrency ile rezervasyon yapabilecekleri ve hem rezervasyonlarından hem de değerli içerik paylaşımlarından kripto para kazanabilecekleri, dünya çapında bir B2C seyahat & turizm ağı oluşturmayı amaçlamaktadır.

Ariva (ARV) dünya çapında seyahat ve turizm gibi çok büyük ölçekli bir sektörü hedeflediği için haliyle değerli ve son günlerde öne çıkan bir coin haline gelmiştir. Ariva coinin en büyük hedeflerinden biri seyahatlerde yerel paraların kullanımından doğan zorlukları ortadan kaldırmaktır. 

ARV coin yolculuklarda, konaklamalarda ve alışverişlerde etkin olmak üzer projeler geliştirmektedir

23 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramı'nda Ankaray, ABB metro, EGO otobüs bedava mı? 23 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

ARİVA (ARV) NE KADAR, KAÇ TL?

Ariva (ARV) coin, 2 Ekim 2021 itibarıyla 0.007503 TL olarak fiyatlanmaktadır. 24 saatte yüzde 10'luk bir düşüş kaydetmiştir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading