Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arife günü yollar ve köprüler ücretsiz olacak mı? 2022 Ramazan Bayramı'nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi?

Arife günü yollar ve köprüler ücretsiz olacak mı? 2022 Ramazan Bayramı'nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı yaklaşırken vatandaşlar internette arife günü ve bayramda yollar ve köprüler ücretsiz olacak mı diye araştırma yapmaya başladı. Bayrama sayılı günler kala memleketlerine gitme planı yapanlar, köprü geçişleri ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki arife günü yollar ve köprüler ücretsiz olacak mı? 2022 Ramazan Bayramı'nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi?

Ekonomi

28.01.2024, 01:40

Ramazan ayı bitiyor ve Ramazan Bayramı yaklaşıyor. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı son günü olan arife günü ve bayramlarda sevdiklerinin yanına gitmek isteyenler, 2022 arife günü ve bayramda otoyol ve köprü geçişleri ücretsiz olacak mı diye araştırıyor. Peki arife günü yollar ve köprüler ücretsiz olacak mı? 2022 Ramazan Bayramı'nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi?

Altın yeniden rekor kıracak mı? İslam Memiş altın yatırımcılarına 'hazırlanın'... Haberi Görüntüle

ARİFE GÜNÜ YOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ OLACAK MI?

Arife günü köprü ve otoyollar 30 Nisan- 5 Mayıs arasında ücretsiz olacak. Bu sebeple arife günü otoyol ve köprüler ücretsiz olacak.

IC ENTERRA halka arz kaç lot verecek? IC ENTERRA katılım... Haberi Görüntüle

2022 RAMAZAN BAYRAMI'NDA OTOYOL VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ OLACAK MI?

Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki köprü ve otoyollar 30 Nisan- 5 Mayıs arasında ücretsiz olacak. Yani Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş uygulaması yap-işlet-devret projelerinde ise geçerli olmayacak.

İstanbul Havalimanı'ndan büyük başarı: Üst üste dördüncü kez yılın en... Haberi Görüntüle

KÖPRÜ GEÇİŞLERİ NE KADAR 2022?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tek yönlü otomobil geçiş ücreti 2022 yılı için 8.25 TL; gidiş-geliş toplam 16.50 TL'dir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 2022 yılı otomobil tek yönlü geçiş ücreti 19 TL'dir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading