Yandex Metrica
SON DAKİKA
Araç sahiplerini sevindirecek haber! İndirim pompaya yansıdı

Araç sahiplerini sevindirecek haber! İndirim pompaya yansıdı

Brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüşle birlikte araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haberde geldi. İşte pompaya yansıyan indirimle birlikte güncel akaryakıt fiyatları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:18

Brent petrolün varil fiyatı ve döviz fiyatında yaşanan değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarıda hergün değişebiliyor. Brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş sonrası benzinin litre fiyatıda düştü.

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Prim gün sayısı şartı 9000 günden... Haberi Görüntüle

MOTORİNİN FİYATI DEĞİŞMEDİ 

Benzinin litre fiyatına gelen 63 kuruş indirimle birlikte benzinin litre fiyatı 19 TL'ye düştü.. Motorinin litre fiyatında bir değişim yaşanmadı.

25 Mart döviz fiyatları! Dolar ve Euro fiyatlarında son durum... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 

Bu geceki indirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 18,88 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 19,06 TL’ye düşecek.  Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 22,07 TL, Ankara 22,24 TL, İzmir’de 22,34 TL seviyesinde bulunuyor.

50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi! 2024 yılında bu bankalar FAİZSİZ... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler olabiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading