Yandex Metrica

Araç sahipleri rekor indirimle sevinecek! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geliyor

Araç sahipleri rekor indirimle sevinecek! Akaryakıt fiyatlarına büyük indirim geliyor

Petrol Ofisi araç sahiplerini sevindiricek iki ayrı kampanya başlattı. Buna göre ilk kampanyaya katılanlara 500 TL, diğer kampanyada da 60 TL puan verileceği duyuruldu. Ayrıca her iki kampanyadan puan kazananlar bir sonraki yakıt alımında toplam tutar üzerinden indirim yaptırabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:42

Akaryakıt fiytları son dönemde cüzdan yakarken Petrol Ofisi'nden yüzleri güldürecek iki ayrı kampanya ilanı geldi. 

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

500 TL YAKIT PUAN KAMPANYASI

Buna göre 1-28 Ağustos tarihleri arasında Tatilbudur’dan yapılacak 10.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda Positive Card anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonlarında geçerli 500 TL değerinde yakıt hediye kodu verilecek. Kampanya 1- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda, 10.000 TL ve üzeri seçili otel rezervasyonlarında geçerli olacak. Kampanya kod gönderimleri mail yolu ile otelden çıkış tarihinde Tatilbudur tarafından yapılacak. Kampanyaya katılan müşterilerin GSM numarasına 500 TL değerinde yakıt hediyesi Petrol Ofisi Mobil Uygulamasında yer alan Tatilbudur kampanya sayfasına kod girişi sonrası yüklenecek.

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

60 TL YAKIT PUAN KAMPANYASI

Diğer kampanyada ise 16 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamalarda, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para hediye almak mümkün olacak!

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Juzdan Uygulamasından "Hemen Katıl"a tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından "PO" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekiyor.

Kazanılan chip-paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 8 Ekim 2022 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading