Yandex Metrica

Araç sahipleri kontrol etsin: Bu şarta takılanlara 1671 TL ceza yazılacak!

Araç sahipleri kontrol etsin: Bu şarta takılanlara 1671 TL ceza yazılacak!

Araç sahiplerini ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Sürücülerin bu kurala uymadığı durumlarda dev cezalar kesileceği ifade edildi. Plakaların kontrol edilmesi gerektiği ve plakası bu şekilde olanlara ceza verileceği aktarıldı. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Yeniden değerleme oranına göre; 112,9 olarak belirlenen 2023 trafik cezalarının belli olduğu aktarılarak sürücülerin bu kurallara uymadığı durumlarda dev cezalar verileceği ifade edildi. 

Trafik cezalarına rekor zam yapıldığı ifade edilerek; kırmızı ışık cezasının 427 liradan 951 liraya kadar çıktığı söylendi. 

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

YENİ CEZALAR BELLİ OLDU

Hız sınırını yüzde 10 - yüzde 30'a kadar aşmanın cezası 951 TL olarak belirlenirken hız sınırını yüzde 30 - yüzde 50'ye kadar aşmak 888 TL'den bin 979 TL'ye çıktığı belirtildi. Bununla beraber hız sınırını yüzde 50'den fazla aşmak ise, bin 823 TL'den 4 bin 64 TL'ye yükseldiği paylaşılarak araç sahiplerinin çok dikkatli olması gerektiği duyuruldu.

Erken emekli olabilirsiniz! SGK açıkladı: Günccel emeklilik şartlarına dikkat! Erken emekli olabilirsiniz! SGK açıkladı: Günccel emeklilik şartlarına dikkat! Haberi Görüntüle

TELEFON KULLANANA 951 TL CEZA

KGYS'ler tarafından tespit edilen ve sürücülerin birçok kez ceza yediği seyir halinde cep telefonu kullanma cezası da paylaşıldı. 

KGYS'ler tarafından sürüş esnasında cep telefonu ile ilgilenildiği tespit edildiğinde sürücülere 951 liraya kadar ceza verilecek.

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

PLAKANIZI KONTROL EDİN!

Emniyet şeridini ihlal etmek bin 823 TL'den 4 bin 64 TL'ye kadar çıktığı ifade edildi. Ayrıca sigortası olmayan araç ile trafiğe çıkmanın 196 liradan 436 liraya kadar çıktığı da duyurular arasında yer alıyor. Tüm bunlarla beraber plakalar hakkında da bir ceza bulunduğu belirtilerek plakanın okunur olmasını engelleyecek değişikliklerin cezasının ise 1.671 lira olduğu ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading