Yandex Metrica

Araç sahipleri geç kalmadan depolarınızı fulleyin! Akaryakıta o tarihte rekor zam yolda! Litresine 6 TL birden zam gelecek!

Araç sahipleri geç kalmadan depolarınızı fulleyin! Akaryakıta o tarihte rekor zam yolda! Litresine 6 TL birden zam gelecek!

Dövizin ne zaman artacağına dair açıklamalarda bulunan ekonomist Selçuk Geçer, 30 TL'ye kadar dayanacağını ifade etti. Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından petrol fiyatlarına da gelecek olası artışlar sebebiyle de motorin ve benzin için de zam gelmesi bekleniyor. Sektör temsilcileri; döviz kuru ve petrol fiyatlarında ki artışla beraberde benzin ve motorine 5,5 TL zam için görüşüyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Ülke geneli petrol fiyatları bu sabah erken saatleri itibariyle de borç tavanı yasasının da Temsilciler Meclisi'nden geçtiğine dair gelen haberler sonrasında da API'nin envanter oluşturma raporuna da karşı çıkması ile yükseldi.

Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha iyi günleriniz! Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha... Haberi Görüntüle

VARİLLER DÜŞTÜ: PETROL FİYATLARINA ZAM GELİYOR

API tarafından da 26 Mayıs tarihine kadar olan hafta için de 5 milyon varil üzerinde ham petrol stok satışı bildirilirken; analistler de yaklaşık 1,2 milyon varil düşüş beklemişti. Bunun yanı sıra da her biri yaklaşık 2 milyon varil olmak üzere de benzin ve orta damıtma ürünlerinde de stok birikimi olduğu tahmine dilmekte. Meclis'ten geçen borç tavanı kanunu haberi sonrasında da; en azından da kısa süreliğine petrol fiyatları üzerinde de yukarı yönlü baskılar arttı. Yazım sırasında da WTI 68,41 dolara tırmanırken Brent Crude ise 73 dolar üstüne çıktı.

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

EKONOMİDE ATILACAK ADIMLAR ÖNEMLİ 

Petrol fiyatlarında da bu süreçte yaşanan Türkiye'de yeni kurulacak hükümetin de yeni ekonomi politikaları konuşuluyor. Sosyal medya da ekonomi gündemini yorumlayan Selçuk Geçer'in mevcut iktidarın da ekonomide atacağı adımlara dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading