Yandex Metrica
SON DAKİKA
Araç sahipleri dikkatine: Bu gece yarısı akaryakıta zam geliyor: Gece yarısında sonra benzin-motorin litre fiyatı bakın kaç lira?  

Araç sahipleri dikkatine: Bu gece yarısı akaryakıta zam geliyor: Gece yarısında sonra benzin-motorin litre fiyatı bakın kaç lira?  

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarının sık sık güncellenmesine neden oluyor. Yapılan son açıklamalara göre bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatlarına zam geleceği duyuruldu.

Ekonomi

17.02.2024, 21:59

Son yıllarda Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında sık sık zam ve indirim haberleri gelmesine neden oldu. Son dönmelerde peş peşe indirim haberlerinin geldiği akaryakıt fiyatlarına bu kez zam yapılacağı açıklandı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak olan zam ile akaryakıt liste fiyatları da güncellenmiş olacak. 

Cepler para dolacak! Turgut Altınok seçime 4 gün kala müjdeyi... Haberi Görüntüle

Emeklilikte prim gününe takılanlar dikkat! 2024 Yeni EYT yolda! Prim... Haberi Görüntüle

60 KURUŞ ZAM

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren bu duyuruya göre bu gece yarısında itibaren motorin fiyatlarına zam yapılacağı duyuruldu. 60 kuruş olarak liste fiyatlarına yansıyacak bu zam ile 28 Mayıs Pazar günü itibariyle akaryakıt fiyatlarında değişiklik olacak. 

Emekli maaşına 5 bin lira zam mı yapılacak? Emekli seyyanen... Haberi Görüntüle

Emekliye bir defaya mahsus 5 bin TL! Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlıklarımız... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Akaryakıt fiyatları İstanbul'da motorin 19.34 TL, benzin ise 20,57 TL olarak satılıyor. Ancak bu gece yarısından itibaren geçerli olacak olan zam ile birlikte motorin fiyatlarında artış yapılması bekleniyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading