Yandex Metrica

Araç sahipleri dikkat! Motorinden sonra benzine de rekor indirim geliyor! İşte tarihi

Araç sahipleri dikkat! Motorinden sonra benzine de rekor indirim geliyor! İşte tarihi

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Brent petrolde düşüşün devam etmesi halinde hafta ortasında benzine indirim gelebilir. 

Ekonomi

23.01.2024, 19:07

Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı motorinde bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1,04 TL fiyat indirimi gerçekleşti. Akaryakıt fiyatlarındaki indirimlerin benzine de yansıması bekleniyor.

Sektör temsilcileri, benzinde indirim olup olmayacağı sorusu üzerine, “Brent petrol ve küresel piyasalarda söz konusu ürünün ton fiyatının biraz daha düşmesi halinde benzinde de hafta ortasında bir indirim gündeme gelebilir” diye konuştu.

Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat etmeli Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat... Haberi Görüntüle

MOTORİN ZAM ŞAMPİYONU OLDU

TÜİK'in açıkladığı mart ayı enflasyon verilerine göre martta en fazla fiyat artışı yaşanan ürün yüzde 32.67 ile motorin oldu. Motorini yüzde 24.41 ile benzin takip etti. Rusya'nın önemli motorin üreticilerinden birisi olması sebebiyle motorindeki fiyat artışı Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de benzinden fazla yükseldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading