Yandex Metrica

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıta zam geliyor: Zamdan önce akaryakıt almak isteyenler o saatten önce gitmeli

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıta zam geliyor: Zamdan önce akaryakıt almak isteyenler o saatten önce gitmeli

Son dönemlerde Brent petroldeki dalgalanmalar sık sık akaryakıtta indirim haberleri gelmesine neden oluyordu. Ancak Brent petrol fiyatındaki artış sonrasında akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Pazartesi gece yarısından itibaren, motorine yaklaşık 66 kuruş, benzine ise 43 kuruş zam yapılacak. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Bugün petrol piyasasındaki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatlarında bir düşüş yaşandı. Benzin fiyatları da motorin fiyatlarındaki indirimlerin etkisiyle geriledi. Ancak, petrol fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor ve bu da benzine ve motorine zam yapılacağı anlamına geliyor. Pazartesi gecesi yarısından itibaren, motorine 66 kuruş, benzine ise 43 kuruş zam yapılacak. 

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

AKARYAKITA ZAM GELİYOR

Motorin litre fiyatları son zamanlarda iki kez indirim haberleri ile düşürülmüştü. Ancak, yurt dışındaki petrol fiyatlarındaki artış benzin ve motorinde zam yapılmasına neden oldu. Pazartesi gece yarısından itibaren, motorine yaklaşık 66 kuruş, benzine ise 43 kuruş zam yapılacak.


İstanbul'da, zam sonrası ortalama benzin fiyatı 19,71 TL'ye, motorin fiyatları ise 18,57 TL'ye yükselecek. Ankara'da, mazot 18,92 TL'den, benzin 20,08 TL'den satılacak. İzmir'de ise, benzin 20,06 TL'ye, motorin 19,00 TL'ye çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading