Yandex Metrica

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıta 1 TL'den fazla indirim geliyor! Deponuzu bu tarihte fulleyin

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıta 1 TL'den fazla indirim geliyor! Deponuzu bu tarihte fulleyin

Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim olarak yansıyor. Bu neticede vatandaş günlük olarak, benzine zam, indirim var mı? Motorine indirim, zam var mı şeklinde aramalar gerçekleştiriyor. Vatandaşın merakını sektör kaynakları giderdi ve motorine indirim müjdesini verdi. 

Ekonomi

05.04.2024, 02:06

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş ya da düşüşler, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına doğrudan etki ediyor .Akaryakıt firmaları benzin istasyonlarındaki tabelaları değiştirerek benzine motorin ya da zam, motorine indirim ya da zamları yansıtıyor. 

Nakit para arayışına son! O banka sıfır faizle yüksek kredi imkanı sunmaya başladı! Nakit para arayışına son! O banka sıfır faizle yüksek kredi... Haberi Görüntüle

MOTORİNE İNDİRİM Mİ VAR?

Sektör kaynakları, bugün bir açıklama yaparak, benzinin litre fiyatına 1 lira 2 kuruş indirim yapıldığını söyledi. Söz konusu indirim bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak. 

Sektör kaynakları, benzin fiyatlarında ise bir indirim ya da zam bilgisinin olmadığını aktardı.

Ekonomistlere ve enerji uzmanlarına göre, Fed'in bu akşam vereceği faiz kararı akaryakıt fiyatlarına da etki edebilir. Bu nedenle, önümüzdeki dönemde benzin ve motorin fiyatlarına yeni güncellemeler yapılacağı da gündemde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading