Yandex Metrica

 Araç sahipleri bu geceye dikkat!  Akaryakıta zam geliyor: Bu gece yarısından önce depoları fulleyin

 Araç sahipleri bu geceye dikkat!  Akaryakıta zam geliyor: Bu gece yarısından önce depoları fulleyin

Brent petroldeki dalgalanmalar sürerken son günlerde akaryakıtta peş peşe İndirim haberleri geliyordu. Bu kez araç sahiplerini üzecek bir haber duyuruldu. Akaryakıtta bu gece yarısından itibaren zam gelmesi bekleniyor. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında sık sık indirim ve zam haberleri gelmesine neden oluyor. Son günlerde ards arda gelen çifte zam haberlerini ardından bu kez motorin ve benzine bu gece yarısından itibaren zam geliyor. Benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş gelecek olan zam ile güncel akaryakıt fiyatları da belli oldu. 


Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 9 Mayıs Salı gününden itibaren benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla beraber İstanbul'da benzinin litresi 19 lira 82 kuruştan, motorinin litresi ise 18 lira 58 kuruştan satılacak.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

BU GECE YARISI AKARYAKITTA ZAM

Bu gece yarısından itibaren benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam gelmesi beklenirken, zamların pompaya yansımasıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 19 lira 82 kuruştan, motorinin litresi ise 18 lira 58 kuruştan satılacak. Yarından itibaren geçerli olacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 20 lira 98 kuruştan, Ankara'da 21 lira 40 kuruştan ve İzmir'de ise 21 lira 47 kuruştan satılacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading