Yandex Metrica

Araç muayene tarihi nasıl öğrenilir? TÜVTÜRK araç muayene tarihi ne zaman?

Araç muayene tarihi nasıl öğrenilir? TÜVTÜRK araç muayene tarihi ne zaman?

Araç sahiplerinin sıkça takip ettiği araç muayene ne zaman sorusu arama motorlarında son zamanlarda aratılmaya başlandı. Düzenli şekilde her iki senede bir muayenesi yaptırılması gereken araçların muayene ücreti de merak konusu oldu. Peki, Araç muayene tarihi nasıl öğrenilir? TÜVTÜRK araç muayene tarihi ne zaman?

Ekonomi

19.03.2024, 08:10

Araç Muayene tarihi sorgulama işlemleri arama motorlarında sıkça aratılmaya başlanmış durumda. Araç sahiplerinin iki senede bir muayeneye soktuğu araçların tarihleri nasıl öğrenileceği araştırılıyor. Peki, Araç muayene tarihi nasıl öğrenilir? TÜVTÜRK araç muayene tarihi ne zaman?

2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası ne kadar aratacak? 2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası... Haberi Görüntüle

ARAÇ MUAYENE TARİHİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Arcın muayenesi, bitiş tarihinden önceki bir tarihte yapılmalıdır. Örneğin 30 Nisan 2023 tarihinde aracın muayenesi bitiyorsa, 30 Mart 2023 tarihinden itibaren muayene randevusu alabilirsiniz. Aracın muayenesini ne zaman yaptırırsanız yeni muayene tarihi de son muayene tarihine göre belirlenecektir. Bu nedenle mümkün olduğu kadar aracın muayene bitiş tarihine yakın bir dönemde muayene randevusu almanız daha uygundur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading