Yandex Metrica
SON DAKİKA
Araç alacaklara ÖTV'siz otomobil müjdesi! 5 yıl satmama şartı getiriliyor! Detaylar belli oldu!

Araç alacaklara ÖTV'siz otomobil müjdesi! 5 yıl satmama şartı getiriliyor! Detaylar belli oldu!

Otomobil fiyatlarının artmasının ardından harekete geçen devlet çeşitli önlemler almaya devam ediyor. Esnafa ÖTV'siz araç Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

Ekonomi

17.03.2024, 22:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada esnafa ÖTV'siz araç yenileme imkanı getirileceğini söylemişti. 

Koronavirüs salgını ve çip krizinin ardından Türkiye'de otomobil fiyatları astronomik oranlarda arttı. Araç fiyatlarının artışı ÖTV fiyatlarının da artmasına neden oldu. Vatandaşlar otomobil almakta zorlanırken ÖTV indirimi müjdesi geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnaf için ÖTV'siz araç müjdesi verirken ilk otomobili alan vatandaşlara da ÖTV indirimi yapılacağı öne sürüldü.

Kredi kartından 5-10 bin TL nakit avansa ne kadar faiz... Haberi Görüntüle

BÜYÜK FIRSAT SUNULACAK

Bazı firmaların sunduğu bir kampanya kapsamında, 5 yıl boyunca satmama şartı ile ÖTVsiz otomobil sahibi olabileceksiniz. Bu kampanya ile, araçların fiyatları daha da uygun hale gelecek ve araba almak isteyenler için büyük bir fırsat sunacak. 

Ancak, kampanya detayları henüz net değil ve bu iddia resmi bir açıklama ile onaylanmadı. Kampanyanın hangi firmalar tarafından sunulacağı ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla, araba almak isteyenlerin, bu iddianın doğruluğunu doğrulamak için resmi açıklamaları takip etmeleri önerilir. ÖTV'siz otomobil sahibi olma fikri şimdilik sadece bir iddia olsa neredeyse kesin olduğunun altını çizelim...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading