Yandex Metrica
SON DAKİKA
Araba alacaklara müjdeli haber geldi! Citroen'den tarihe geçen kampanya 

Araba alacaklara müjdeli haber geldi! Citroen'den tarihe geçen kampanya 

Küresel çapta yaşanan çip krizi ve tedarik sorunlarıyla birlikte artan otomobil fiyatlarına karşı otomotiv devleri yeni kampanyalarıyla müşterilerine ödeme kolaylığı sağlıyor. Son kampanya ise otomotiv devi Citroen tarafından duyuruldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:55

Rusya Ukrayna savaşı, çip krizi ve enflasyonun da etkisiyle yükselen araç fiyatlarına karşı otomobil devi Citroen harekete geçti. Araç sahibi olmak isteyenlere yeni kampanyasını duyuran Citroen Mart ayında birçok destek sunacak.

Egehaber'in haberine göre; Dünya genelinde milyonlarca sürücü tarafından tercih edilen araç modellerinden biri olan Citroen C4, bu yıl yeni modeli ile alıcıların beğenisine sunuluyor. Citroen tarafından yapılmış olan açıklamaya göre 10.nesil kompakt hatchback modeli olarak bilinen C4, yeni dönemde araç sahibi olmak isteyen alıcılara, 464 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Mart ayı kampanyaları için düğmeye basan Citroen, belirlemiş olduğu satış fiyatına ek olarak, vatandaşın bütçesini ferahlatacak indirim kampanyaları geliştirdiğini duyurdu.

Uzmanlar yorumladı! Nisan ayından sonra ekonomi nasıl olacak? Altın, döviz,... Haberi Görüntüle

CITROEN C4 İÇİN FAİZSSİZ KREDİ

Araç sahibi olmak isteyenler için geliştirilmiş olan Citroen C4 kampanyasına göre araç firmasından 60 bin TL tutarında, 12 ay vadeli kredi çekmek mümkün. Üstelik Citroen’in bu kampanyasından yararlanmak isteyen alıcılara, kredilerinin geri ödemesi için faiz uygulanmayacak!

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçesini ferahlatmak isteyen Citroen, faizsiz kredi kampanyasından sonra bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Citroen tarafından duyurulmuş olan kampanyaya göre mart ayı içerisinde C4 modeline sahip olmak isteyen vatandaşlar, firmadan 100 bin TL’lik kredi kullanabilecekler ve bu kredi için yüzde 0,89 faiz oranlı 12 ay vadeli ödeme seçeneğinden faydalanabilecekler!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading