Yandex Metrica

Araba alacaklar dikkat! TOKİ'nin ardından araba müjdesi de geliyor

Araba alacaklar dikkat! TOKİ'nin ardından araba müjdesi de geliyor

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi duyurulan sosyal konut projesinin hala gündemde yerini korurken ilk kez araç sahibi olacaklar için uygun taksitle otomobil almayı kolaylaştıracak projelerin de gündeme gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

23.04.2024, 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini duyurduğu sosyal konut projesinin yankıları Türkiye genelinde devam ederken, kulislerde ilk kez araç sahibi olacaklar için uygun taksitle otomobil almayı kolaylaştıracak projelerin gündeme gelebileceği iddia edildi. 

Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Haberi Görüntüle

UYGUN TAKSİTLE SATIŞ YAPILMASI BEKLENİYOR 

Erdoğan'ın "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi" olarak açıkladığı TOKİ'nin gerçekleştireceği konut projesine yönelik ilgi, partide moralleri de yükseltti.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

İLK KEZ OTOMOBİL ALACAKLARA MÜJDE DUYURULMASI BEKLENİYOR 

Bu hamlelerin devamının ise "yeni doğalgaz müjdesi" ve ilk yerli otomobil TOGG'un üretimine başlaması gösteriliyor.

TOGG'u üretecek fabrikanın 29 Ekim'deki açılışının da görkemli bir törenle yapılması planlanıyor.

Sosyal konut projesinde olduğu gibi ÖTV indirimi veya ilk kez araç sahibi olacaklar için uygun taksitle otomobil almayı kolaylaştıracak projelerin gündeme gelebileceği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading