Yandex Metrica
SON DAKİKA
Annelere 3700 liralık destek: Başvuru şartlarına dikkat: Aylık olarak ödeme yapılacak 

Annelere 3700 liralık destek: Başvuru şartlarına dikkat: Aylık olarak ödeme yapılacak 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından annelere her ay destek ödemesi yapılacağı duyuruldu. Eğer sizde bu şartları taşıyorsanız ödemeden faydalanabilirsiniz. 

Ekonomi

28.03.2024, 01:58

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen desteklere bir yenisi daha eklendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak olan bu ödemeye göre bazı şartları taşıya annelere aylık olarak 3700 TL verilecek. 

DMM'den akaryakıt fiyatlarıyla ilgili iddialar sonrası açıklama: İddialar doğru değildir Haberi Görüntüle

Altının piri bu defa şaşırttı! 'Benim paramla çok ucuz, hemen... Haberi Görüntüle

AYLIK 3700 TL

Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli annelere yapılacak olan bu ödeden faydalanabilmek için bazı şartların taşınması gerektiği açıklandı. Hak sahibi olan annelere verilecek olan bu ödeme için aranan en önemli şart Türk vatandaşı olunması. 2059-3700 TL arasında değişen bu aylık ödemeden faydalanabilmek için e-Devlet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

2024 AFAD kira yardımı nasıl ve nereden alınır? Depremzede kira... Haberi Görüntüle

Ölüm aylığı alanlar promosyon alabilir mi? SGK duyurdu: Başvuranlar 5000... Haberi Görüntüle

ŞARTLAR BELLİ OLDU

Bazı şartları yerine getiren annelere verilecek olan destek ödemesi her ay düzenli olarak devam edcek. Şuan çalışmayan ve eşini kaybetmiş olan annelere verilecek olan bu destek ödemesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınları maddi ve manevi açıdan desteklemeyi amaçlıyor.

21 Mart dolar neden düşüyor? Dolar düşmeye devam eder mi?... Haberi Görüntüle

ŞOK Markete o ürünler kapış kapış satıldı! 24-26 Mart 2024... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvurular değerlendirildikten sonra hak sahibi olduğu belirlenen vatandaşlara yapılacak olan bu destek ödemesi sayesinde ekonomik yetersizlik yaşayan bir çok aile daha rahatb bir şekilde geçimini sağlamış olacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuruların başladığının açıklanmasının ardından bir çok vatandaş e-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading