Yandex Metrica

Anlaşma imzalandı! 1140 Suudi şirket Türkiye'de yatırım yapacak

Anlaşma imzalandı! 1140 Suudi şirket Türkiye'de yatırım yapacak

Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu'nda işbirliği anlaşmaları imzalandı. 1140 Suudi şirketinin, inşaat, imalat, toptan, perakende, ticaret ve restoran sektörlerinde Türkiye'de yatırım yapacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilen Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu'nda çeşitli alanlarda anlaşmalar imzalandı.

Foruma Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Macid el-Kasbi ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un yanı sıra her iki ülkeden 450'den fazla şirket katıldı.

İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert düşüş İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert... Haberi Görüntüle

İŞ BİRLİĞİ İÇİN YENİ FIRSATLAR OLUŞTURACAK

Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Macid el-Kasbi, yaptığı konuşmada, Suudi Arabistan-Türkiye İş Forumu'nun iki ülke arasındaki ekonomik iş birliği için yeni fırsatlar oluşmasına katkı sunacağını söyledi.

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Haberi Görüntüle

ULUSLARARASI ALANDA EN İYİ ÖRNEK

Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Hasan el-Huveyzi, 1929 yılında kurulan Suudi Arabistan Türkiye ilişkilerinin, uluslararası alanda en iyi örneklerden olduğunu belirtti.

Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Haberi Görüntüle

1140 ŞİRKET TÜRKİYE'DE YATIRIM YAPACAK

Huveyzi, inşaat, imalat, toptan, perakende, ticaret ve restoran sektörlerinde Türkiye'de 1140 Suudi şirketinin, Suudi Arabistan'da ise 390 Türk şirketinin yatırım yaptığını söyledi.

2024 DOAŞ temettü ne zaman yatacak? DOAS temettü yattı mı? 2024 DOAŞ temettü ne zaman yatacak? DOAS temettü yattı mı? Haberi Görüntüle

3 TİCARİ İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

SPA, ayrıca Suudi ve Türk iş dünyası temsilcilerinin arasında 3 ticari iş birliği anlaşmasının imzalandığı bilgisini paylaştı.

Suudi Arabistan'ın El-İhbariyye kanalı ise daha sonra yayınladığı bir haberde, imzalanan anlaşmaların en az 8 olduğu ve bu sayının artacağı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading