Yandex Metrica

Aman dikkat! Bunu yapanın doğalgaz faturası yüzde 46 fazla geliyor

Aman dikkat! Bunu yapanın doğalgaz faturası yüzde 46 fazla geliyor

Soğuk havanın etkisini göstermesiyle birlikte doğalgaz faturalarında yükseliş te başlamış durumda. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

Soğuk havaların etkisini göstermesiyle birlikte vatandaşlar doğalgaz faturalarının derdine düşmüş durumda...

Günlük 150.000 metreküp doğalgaz çıkacak! Denizin altı rezerv kaynıyor: TPOA sondaj çalışmalarına başladı Günlük 150.000 metreküp doğalgaz çıkacak! Denizin altı rezerv kaynıyor: TPOA... Haberi Görüntüle

'FİYAT YÜZDE 46 DAHA FAZLA ÇIKIYOR'

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, vakıflar bölge müdürlüklerine ait binalarda oturan vatandaşları uyararak, "Abonelik vakıflar bölge müdürlüklerinin adına olduğu için tarifede ticarethane olarak kesiliyor ve fiyat yüzde 46 daha fazla çıkıyor” dedi.

Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden sahtekarlığa dikkat! Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden... Haberi Görüntüle

'BİNA YÖNETİMİ ABONELİĞİ APARTMAN ADINA ALSIN'

Vakıf binalarında oturanların vatandaşların abonelikleri kendi üzerlerine almadıkları sürece doğal gaz faturalarını yüzde 46 daha fazla ödeyeceklerini belirten ŞahiN şunları aktardı:

Abonelik vakıflar bölge müdürlüklerinin adına olduğu için tarifede ticarethane olarak kesiliyor ve fiyat yüzde 46 daha fazla çıkıyor. Vatandaşlarımızda doğal olarak, yüzde 46’lık farkı ödemek durumunda kalacaklar. Ancak eğer bina yönetimi tarafından bir karar alıp, aboneliği apartman adına alırlarsa ticarethane tarifesi mesken tarifesi olacak. Bu durumda birçok binanın olduğunu fark ettik. Bize gelen şikayetlerle birçok vatandaşımızın aboneliklerini apartman adına almalarını sağladık ama Türkiye çapında çok fazla bina var. Bu durumda olan vatandaşlarımız eğer vakıf binalarında oturuyorlarsa yapacakları işlem, faturalarını kontrol edip, eğer ki bina ticarethane tarifesi olarak geliyorsa bir karar alarak, aboneliklerini kendi adlarına almaları.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading