Yandex Metrica

Altının ons fiyatı 2000 doları test edecek! Ünlü ekonomist İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama

Altının ons fiyatı 2000 doları test edecek! Ünlü ekonomist İslam Memiş'ten hayrete düşüren açıklama

FED'in faiz kararı sonrası ons altında yükseliş yaşanmıştı. Bu yükseliş gram altın fiyatlarına da yansıdı. Gram altın 790 lira seviyelerine kadar ulaştı. Peki yükseliş ne kadar devam edecek? İslam Memiş bu konu ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

07.04.2024, 16:52

FED'in faiz kararı sonrası altın yükselişe geçti. Gram altın 800 TL'ye doğru gidiyor. Piyasa uzmanlarına göre yeni yılda altın fiyatları için iki seçenek söz konusu.

Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray bedava mı? Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'TEN ÇARPICI DEĞERLENDİRME

Yeni Akit'in aktardığı habere göre, ihtimallerin ilki altın fiyatlarında yaşanması muhtemel düşüş. Diğer seçenek ise altının enflasyon baskısı altında kalması.
4 Ocak 2022 haftanın son işlem gününde gram altın 790,04, çeyrek altın 1.302,00 lira, yarım altın 2.604,00, cumhuriyet alını da 5.188,00 liradan alıcı buluyor.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yükselişe geçen altın fiyatları için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi:

Gram altın doları takip etmeye devam ediyor. Dolar nereye gram altın oraya.

Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir mi? Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN 1650 DOLAR SEVİYESİNE KADAR ÇEKİLEBİLİR

Gram altın 790-795 lira aralığında devam ediyor. FED'in faiz artırımları ile baskı altında kalan değer kaybedecek olan ons altın var. 1750 belki 1650 dolar seviyesine kadar çekilebilir.

Emeklilik yaşında değişiklik! Prim şartını yerine getirenler emekli oluyor Emeklilik yaşında değişiklik! Prim şartını yerine getirenler emekli oluyor Haberi Görüntüle

ALTINI ONS FİYATI 2 BİN DOLAR SEVİYELERİNİN ÜZERİNİ TEST EDEBİLİR

Altın fiyatları dünyada artan enflasyon fiyatlamasını başlatmadı. Altın fiyatları enflasyon fiyatlamasına başlar yanında jeopolitik riskler artmaya devam ederse altının ons fiyatında 2 bin dolar seviyelerinin üzerini test edilme olasılığımı güçlü görüyorum. "Yükseliş kalıcı olmayacak" -Kısa vadeli yükselişlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Döviz kurlarında şubatın sonuna kadar gerileme söz konusu olabilir. Gram altın fiyatının 750 lira seviyesine çekileceğini söyleyebilirim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading