Yandex Metrica

Altını olanlar dikkat! İslam Memiş 'fırsat bir kere gelir' diyerek uyardı

Altını olanlar dikkat! İslam Memiş 'fırsat bir kere gelir' diyerek uyardı

Gram altın, dün bin 243 liraya yükselerek rekor kırdı. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, görülecek yeni zirveler için altın sahiplerini uyararak, 'hazırlığa başlayın' diyerek onlara çağrıda bulundu.

Ekonomi

29.02.2024, 14:05

FED'in faiz kararının peşinden altın piyasasında tekrar dikkat çeken bir hareketlilik meydana geldi. Yurt içinde gram altın fiyatı merakla izlenirken altından yeni bir rekor gelerek bin 234 TL'ye yükseldi. 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gelişmeye ilişkin olarak bu rakamların ekranlarda böyle olduğunu vurgulayarak, "Serbest piyasalarda ekranlarda 1264-1265 TL olarak görüldü" dedi.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: 23 Nisan Çarşamba gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: 23 Nisan Çarşamba gram altın ne... Haberi Görüntüle

“SERBEST PİYASALARDA GEÇERLİLİĞİ YOK”

İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliği yok. Vatandaş kuyumcuya gittiği zaman, banka uygulamasından aldığı zaman 1265 TL'den satın alıyor." dedi. 

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

ALTIN NEREYE KADAR YÜKSELECEK? 

İslam Memiş, “Altın nereye kadar yükselecek. Altında alım fırsatı olacak mı?” sorularına ise "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok" diyerek altın yatırımcılara uyarıda bulundu. 

TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi Haberi Görüntüle

“BİN 200 TL SEVİYESİNE ÇEKİLEBİLİR”

"Kısa vadede mutlaka teknik olarak düzeltme olabilir" diyen Memiş, "Kısa vadede destek seviyesine çekilecek. Bin 200 TL seviyesine çekilebilir" ifadelerini kullandı. 

Ambalaj fiyatını değiştirmek suç olacak! Fahiş fiyatlara kesin çözüm: Etiket vurgununu bitirecek hamle! Ambalaj fiyatını değiştirmek suç olacak! Fahiş fiyatlara kesin çözüm: Etiket... Haberi Görüntüle

“1450-1550 TL SEVİYELERİ GÖRÜLECEK"

İslam Memiş son olarak, "Oralar alım fırsatı. Ondan sonra altın diye bir şey yok. Haziran'dan sonra 1450-1550 TL seviyeleri yaz ayları boyunca görülecek" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading