Yandex Metrica

Altını olan iflas edecek! İslam Memiş'ten yatırımcılara kan donduran çağrı

Altını olan iflas edecek! İslam Memiş'ten yatırımcılara kan donduran çağrı

Yaptığı altın analizleriyle isabetli tahminler yapan Altın Uzmanı İslam Memiş, bu sefer kesin konuştu. Elindeki altını satmak isteyenler için önemli açıklamalarda bulunan Memiş, 'Fiyatlar çöktü' yorumunda bulundu. Gram altın alış fiyatını söyleyen Memiş, altın al-sat yapacaklar içinde kademli satışa dikkat çekti. 6 Nisan gram altın ne kadar? Çeyrek altının fiyatı ne kadar? gibi sorular da en çok arananlar arasında. İşte İslam Memiş'ten piyasaları alt üst edecek o önemli uyarılar.

Ekonomi

23.01.2024, 19:06

6 Nisan 2022 Perşembe gününe 914, 16 lira ile giriş yapan gram altında sular durulmuyor. Amerika Merkez Bankası'nın (FED) aldığı 25 baz puan faiz yükseltme kararından sonra altın ve para piyasasında hızlı bir yükseliş yaşandı. Elinde altın olan yatırımcı ise altınını satmak için uygun bir zamanı kollamaya başladı. Altın alacak ya da satacaklar için önemli açıklamalarda bulunan Para ve Altın uzmanı İslam Memiş, bu sefer altın satmak ve almak için net bir tarih verdi. Altında kademli alt-sat uygulamasına dikkat çeken Memiş, yatırımcıları sert bir şekilde uyardı. İşte Memiş'ten gram altınla ilgili önemli açıklamalar.

Bakan Bolat duyurdu! Fahiş fiyat uygulayanlara kötü haber: Resmen harekete geçildi Bakan Bolat duyurdu! Fahiş fiyat uygulayanlara kötü haber: Resmen harekete... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'TEN PİYASALARI ALT ÜST EDECEK KRİTİK AÇIKLAMA

Dolar/Altın konusunda isabetli analizler yapan piyasa uzmanı İslam Memiş, son yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine topladı. Altın piyasasında yaşanan senaryoyu geçtiğimiz günlerde duyuran Memiş, altın al-sat yapacak onlar için gram altın bandını açıkladı. Altında yaşanan istikrarsızlıktan dolayı ne yapacağını bilmeyen küçük ve büyük yatırımcı, uzman görüşlerini sıkça takip etmeye başladı. Yatırımcının takip ettiği bir diğer uzmansa Youtube kanalında sürekli altın ve para konusunda isabetli yorumlar yapan İslam Memiş oldu. Memiş, yaptığı açıklama ile piyasaları alt üst etti.

Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Haberi Görüntüle

GRAM ALTININ SATILACAĞI MİKTARI AÇIKLADI! BU ARALIKTA SATIŞ YAPAN KAYBEDER

Altın satmak ve almak isteyenler için gram altında 900 TL bandına dikkat çeken Memiş, fiyatlar düşebilir diyerek yatırımcıyı uyardı. Altında fiyatların biraz daha gerileyeceğini belirten Memiş, İlk kademeli alım yapılacak altının gram altın olduğunu söyledi. Gram altının 880 liraya gerileceğini söyleyen Memiş, Ons altın 1880 dolara düşeceğini ifade etti. Gram altının kademeli olarak alınabileceğini söyleyen Memiş, altının 890 lira civarında alınabileceğini, 900 TL bandında ise alınmaması gerektiğini iddia etti. Şu anki altın fiyatlarının da kalıcı olmadığının altını çizen Uzman ismin, düşüşün geçici olduğunu vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading