Yandex Metrica

Altında son durum ne? Hareketlilik devam edecek mi?

Altında son durum ne? Hareketlilik devam edecek mi?

Altın fiyatları, yeni koronavirüs varyantının oluşturduğu endişelerin yeniden piyasalarda odak haline gelmesiyle salı günü yükseldi. Gram altın ise dolardaki yükselişi takip etti.

Ekonomi

23.01.2024, 18:22

Altın'da hareketlilik sürüyor. Fed Başkanı Jerome Powell, Senato Bankacılık Komisyonu’nda yapacağı konuşmanın bir gün önce yayımlanan metninde omicron varyantının istihdam ve ekonomik faaliyet için aşağı yönlü riskler oluşturduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

'FAİZ ARTIRIMI ALTIN FİYATALRINI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYECEKTİR'

ABD Başkanı Joe Biden ise Amerikan vatandaşlarına panik yapmamaları çağrısında bulunurken ilaç firmalarının yeni varyant aşısı üzerinde çalıştıklarını belirtti. Oanda Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, piyasaların geçen hafta altının yükselmesine neden olan riskten kaçış havasını üzerinden attığını belirterek, “Eğer yeni koronavirüs varyantı daha fazla tedarik problemine yol açarsa, Fed enflasyonun kalıcı olacağına dair endişelerle varlık alımı azaltımı hızını artırabilir ve beklenenden daha erken bir faiz artırımı kararı alır. Bu da altın fiyatlarını olumsuz yönde etkileyecektir” dedi.

Borçluların borcunu devlet kapatacak: TBMM'den sicil affına onay çıktı mı? Borçluların borcunu devlet kapatacak: TBMM'den sicil affına onay çıktı mı? Haberi Görüntüle

ONS ALTIN FİYATI

Cuma günü yeni koronavirüs varyantı omicronun piyasalarda yarattığı endişelerle 1.815 dolara kadar tırmanan ons altın, salı günü varyant endişelerinin yeniden artmasıyla 1.793 dolar civarında işlem görüyor.

Herkes zam yaparken onlar indirim yaptı! Sigaradaki fiyat değişimi etiketlere yansıdı: İşte yeni sigara fiyatları Herkes zam yaparken onlar indirim yaptı! Sigaradaki fiyat değişimi etiketlere... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN FİYATI

Gram altın, küresel altın fiyatları ve dolar/TL’deki yatay seyirle haftaya 713 TL seviyesinde başladıktan sonra dolar kurundaki yükselişle 743 TL civarında bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading