Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altında büyük düşüş yaşanacak! Uzman isim yatırımcılara o tarihi işaret etti

Altında büyük düşüş yaşanacak! Uzman isim yatırımcılara o tarihi işaret etti

Küresel ekonomide yaşanan hiperenflasyon bütün ülkeleri etkisi altına almaya devam ediyor. Altının düşeceğini ön gören İslam Memiş, düşüş tarihini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:24

Altın piyasasında son dönemlerde inişli çıkışlı fiyatlama dikkat çekiyor. Küresel ekonominin ve ABD merkezli FED'in faiz politikaları altına doğrudan yön verdiği için altın fiyatlarında değişimler oluyor.

Ödemeler öne çekildi: Kişi başına 7600 TL! Bayram öncesi hesaplarda... Haberi Görüntüle

FED ALTIN FİYATLARINI DOĞRUDAN ETKİLİYOR

Altın fiyatlarına ABD'nin kritik bir etkisi bulunuyor. ABD ekonomisindeki değişimler ile altın piyasası aniden değişebiliyor. FED Başkanı Jerome Powell geçen hafta yapmış olduğu son piyasa değerlendirmesinde varlık alımlarının azaltılmasının öne çekileceği işaretini vermişti. 

Emekli vatandaşlar için yeni formül! Hazırlıklar tamamlandı! İşte emekliler için... Haberi Görüntüle

GRAM ALTINDA YÜKSELİŞLER KALICI DEĞİL 

Gram altın için çok kritik bir değerlendirme yapan İslam Memiş, 'Altın fiyatların son günlerde gördüğümüz yükselişler benim kişisel kanaatime göre kalıcı yükselişler değil. Dolayısıyla gram altında 750 TL üzeri bana göre güzel bir satış fırsatı imkanı sunuyor. Ben 750 TL'nin üzerinde gram altın almam ve kimseye de almasını tavsiye etmem. Yok 800 TL olacak, yok 1.000 TL olacak. Bunları geçelim, bunların gerçekçi olması ihtimal dahilinde bile değil.' diye konuştu. 

Akaryakıt fiyatlarına çifte zam! 20 Mart Benzin ve motorin fiyatlarında... Haberi Görüntüle

MANİPÜLASYON VAR 

Altın piyasasında sık sık manipülasyon yapıldığını ifade eden Memiş, Fiyatların çok inişli çıkışlı olduğunu bu yüzden bekle gör taktiğini uygulamak kazanç sağlayabileceğini bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading